2777
2789
عنوان

انگار ی پرتقال قورت دادم

200 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام شوهرم جدیدا اصلا درکم نمیکنه بااینکه کار مندم کمک که نمیکنه هیچ تازه همه چی روهم اماده میخاد اصلا خونه نمیمونه اگرمباشه یا خوابه یا انرژی منفیه ذر شباهم میره جایی پاسور بازی یا دورهمی دوازده یک میاد الان که اومد دید من تو تاریکی نشستم اما هیچی نگفت منم اشکام همینطور داره میا د الانم صدا خروپفش بلند شده چیکار کنم جدیدا اعتراض که میکنم برام بدتر میشه جیغ  وداد میکنه منم هیچی نمیگم فقط بغص دارم چیکار کنم به نظرتون....بچه هامم حساسن فقط رعایت اونا رو میکنم

این انگار پرتقال قورت دادم ضرب المثله؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اي بابا 

خدا كمكت كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب شبا كجا ميره ورق پولى بازى ميكنه ؟شايد ميبازه اعصابش خرده بكشش بيرون از بازى

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

نمیدونم مرد بدی نبود توکارا کمکم بود اما الان عصبی شده اگه اعتراض کنم خودم پشیمون میشم ی بغض بزرگ اندازه پرتقال تو گلومه نمیتونم بخابماشکام میاد ..ساعت شش هم باید بیدار شم