2777
2789
عنوان

ایران 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یه خانم را دیدم تو پمپ بنزین پوشیه زده بود جوراب میفروخت خیلی دلم سوخت چرا باید یه زن اینجور مجبورشه کارکنه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
فکر کن ما چقدر با خط فقر فاصله داریم شش ملیون بدن بهمون شاهانه زندگی میکنیم    

من که قید گوشت قرمز و مرغ و لازانیا و پیتزا و غذای بیرونو  شیرینی و بسکوییت و لبنیات و همه چیرو زدم یکم گوشت اندازه ۱۰۰ گرم گوشت می ریزم تو غذا که تموم نشه بیچاره بچم چقدر براش پسته میخریدم قیدزندگی کردن روهم زدم

خدایا شکرت 
امروز یه خانم را دیدم تو پمپ بنزین پوشیه زده بود جوراب میفروخت خیلی دلم سوخت چرا باید یه زن اینجور م ...

همیشه میگم اگه کسی داره به ناحق بیشتر از این مردم میخوره بهتر میپوشه خدا لعنتش کنه کسی که حقشه زحمت کشیده نوش جونش ولی کسی که داره نون توو خون این مردم میزنه،میخوره نمیگذریم ازش 😢😢😢

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂
من که قید گوشت قرمز و مرغ و لازانیا و پیتزا و غذای بیرونو  شیرینی و بسکوییت و لبنیات و همه چیرو ...

گوشت و اینا مصرفمون کمه ادم میره مغازه میبینه میوه گرونه نمیتونه هرچی دلش میخواد بخره خدا به داد بچه دارها برسه 

من که قید گوشت قرمز و مرغ و لازانیا و پیتزا و غذای بیرونو  شیرینی و بسکوییت و لبنیات و همه چیرو ...

الهی بگردم همه همینجوری هستیم ،خدا امسال عیدو به خیر بگذرونه،من میگم آدم بزرگا میفهمن حالا کمتر میخورن دلم واسه بچه ها میسوزه 😢

الهی بگردم همه همینجوری هستیم ،خدا امسال عیدو به خیر بگذرونه،من میگم آدم بزرگا میفهمن حالا کمتر میخو ...

منم خیلی برا بچه ها غصه میخورم 

الهی بگردم همه همینجوری هستیم ،خدا امسال عیدو به خیر بگذرونه،من میگم آدم بزرگا میفهمن حالا کمتر میخو ...

عاشق امضاتم 

خدا ازشون نگذره این پولا آتیش بشه تن وریشه شونو بسوزونه انقد طماع هستن بسه دیگه سگ خوری بسه

اون روز یه خانمی گفت من پسته خریدم ۵۳۰ تومن شماها هم برین کار کنید خرید خیلی ناراحت شدم

خدایا شکرت 
عاشق امضاتم  خدا ازشون نگذره این پولا آتیش بشه تن وریشه شونو بسوزونه انقد طماع هستن بسه دیگه س ...

صدو پنجاه شصت تومنه این قیمتا را ازکجا میارن

عاشق امضاتم  خدا ازشون نگذره این پولا آتیش بشه تن وریشه شونو بسوزونه انقد طماع هستن بسه دیگه س ...

عاشق خودتم 😍

کار هست؟؟؟یعنی اگه کسی فقط شوهرش کار کنه خودش کار نکنه دور از جون باید بمیره؟؟؟؟؟وااای خدااا خودمون به هم رحم نمیکنیم 

من ۴ ساله درسم تموم شده کار ندارم چیکار کنم؟؟؟

با دوستام گفتیم ازدواج نکنیم ،جهاز میشه خرید؟؟