الان یه کاربری عکس از خیابونای آمریکا گذاشت و گفت که یه درخت چنار خیابون ولیعصرو با کل هیکل آمریکا عوض نمیکنم ،نمیدونم با این تاپیک شاید قطع دسترسی بشم. خانم عزیز همه ما عاشق کشورمونیم ولی یه نگاه به اختلاف طبقاتی بنداز ببین پدرای سرزمینت دارن شرمنده خانوادشون میشن دیدم مادری که التماس مسئول کمیته امدادو میکرد با کفش پاره دیدم پدری که از نداری گریه میکرد دیدم یلدایی که یه خانواده از گشنگی خوابشون نبرد نه واسه یه دقیقه شب طولانی تر ،هیچکس واسه کوچه بهتر و خیابون تمیزتر از کشورش نمیره اونایی که میرن فقط واسه آرامششونه ،گلم اول شما مشکلا رو ببین بعد از کوچه های آمریکا عکس بذار 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کن ما چقدر با خط فقر فاصله داریم شش ملیون بدن بهمون شاهانه زندگی میکنیم
من که قید گوشت قرمز و مرغ و لازانیا و پیتزا و غذای بیرونو شیرینی و بسکوییت و لبنیات و همه چیرو زدم یکم گوشت اندازه ۱۰۰ گرم گوشت می ریزم تو غذا که تموم نشه بیچاره بچم چقدر براش پسته میخریدم قیدزندگی کردن روهم زدم
امروز یه خانم را دیدم تو پمپ بنزین پوشیه زده بود جوراب میفروخت خیلی دلم سوخت چرا باید یه زن اینجور م ...
همیشه میگم اگه کسی داره به ناحق بیشتر از این مردم میخوره بهتر میپوشه خدا لعنتش کنه کسی که حقشه زحمت کشیده نوش جونش ولی کسی که داره نون توو خون این مردم میزنه،میخوره نمیگذریم ازش 😢😢😢