2777
2789
عنوان

خیانت

470 بازدید | 31 پست

شوهرم تو گوشیش عکس مستهجن از خودش گرفته واسه دوست دخترانش که چند تا بودن فرستاده چیکار کنم هیچ کاری ازم بر نمیاد چندین ساله گوشیش قفله چون چند سال پیش همین عکسارو گرفته بود و فرستاده بود بر دوست دخترانش گفت توبه کردم بخشیدمش اما گوشیش قفل کرد و در بدترین شرایط بهم نمیداد نمیتونم به خاطر سه تا بچم طلاق بگیرم اخلاقش هم خوب نیست همیشه فحش میده جالبه خودم شاغلم و خونه هم دارم اما به خاطر بچه ها می‌خوام بمونم الانم خیلی راحت نشسته چون می‌فهمه من کاری نمیکنم فقط از خدا آرزوی مرگ دارم خیلی تحقیر شدم الانم من از خودم عکس مستهجن گرفتم براش فرستادم گفتم می‌خوام مثل خودت بشم آمد سرش زد به دیوار و رفت دوباره تو اتاق دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک میدونی کارش واقعا کثیفه چرا تو دوباره تکرارش کردی مثل اون نباش

مردا همینن هوس بازن با یه زن سیر نمیشن بدبختانه ولش کن بابه هات خوش باش ولی اصلا بهش اهمیت نده حتی هم خوابی هم نکن بفهمه دنیا دست کیه اصلا انگار ن انگار ک شوهرته عکس العمل نشون ندی صدرصد ادم میشه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

کارت اشتباه بود.سریع عکست رو  پاک کن.بزن حذف برای همه.

میتونه همین عکس رو به عنوان مدرک استفاده کنه.

میتونه بفرسته برای کسی و بگه تو فرستادی و حق طلاق رو ازت بگیره ،میتونه تهدیدت کنه.میتونه تهمت بهت بزنه.میتونه بدبختترت کنه

سریع پاک کن

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

😶😶😶 خوبه خودت شاغل هستی و دستت تو جیبته درکت نمیکنم. چرا قبول میکنید که همیشه قربانی باشید چرا قبول میکنید بخاطر بچه هاتون یک عمر درگیری ذهنی داشته باشید و این رنج رو تحمل کنید بدون که بچه ها خیلی بیشتر از خودت اون استرس و نگرانی وجودت رو دریافت میکنه و تو روحیش تاثیر میذاره ، این ذهنیت که به خاطر بچه هات بسوز و بساز باعث شده زنها همیشه قربانی باشن.

جالبه شبا کار آزاد می‌کنه تا میاد میگه بچه ها چرا بیدارن خوابشون کن حوصله ندارم خستم بعد تو پیام دیشبش به دختره گفته عزیزم دلم برات تنگ شده جیگر جونی بعد ی عکس سلفی از خودش فرستاده و واسه یکی دیگه عکس اندام تناسلی خودش

جالبه شبا کار آزاد می‌کنه تا میاد میگه بچه ها چرا بیدارن خوابشون کن حوصله ندارم خستم بعد تو پیام دیش ...

نمیاد باهاتون مشاوره

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند