2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 31 پست

چیکار کنم خودم بدون پدر بزرگ شدم سخته نمی‌خوام بچه هام محروم بشن از خونه نمیشه برم چون مال خودمه اون باید بره که نمیره میگه فضا مجازی بوده کار خاصی نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم خودم بدون پدر بزرگ شدم سخته نمی‌خوام بچه هام محروم بشن از خونه نمیشه برم چون مال خودمه اون ...

از همون فضای مجازی مدرک تهیه کن.حقتو بگیر. اون پدر براشون پدری نمیکنه .به خودت بیا چهار روز دیگه میبینی پیر شدی و عمرت پای چنین مردی تلف شده و بچه ها هر کدوم رفت پی زندگی خودشون اونوقت حسرتیه که به دلت مونده.

گفتم بهش که برو مغازه به اسم اونه و قیمت خوبی هم داره گفتم برو از خونم سهم هردومون مشخصه خیلی کتاب مهریه و چیزی نداریم گفتم برو ی زن بیست ساله بگیر و زندگی کن اما نمیره شاید مشکل جنسی داره بدبخت

تو ک میدونی کارش واقعا کثیفه چرا تو دوباره تکرارش کردی مثل اون نباش مردا همینن هوس بازن با یه زن سی ...

آدم‌نمیشه من‌از شوهرم‌که یه مرده پرسیدم میگفت وقتی مزه یاینجور کارا بره زیر زبون دیگه درنمیاد

چیکار کنم خودم بدون پدر بزرگ شدم سخته نمی‌خوام بچه هام محروم بشن از خونه نمیشه برم چون مال خودمه اون ...

واقعا راست میگی که خونه مال خودته؟ چرا مث سک بیرونش نمیندازی بچه پدر کثافت و هرزه میخواد چکار یه زوزی میرسه که میگی ای کاش همون موقع از زندگیم‌پرتش میکردم به خدا بچه تو این شرایط بدتر میشه فک کن مرده