سلام.من این هفته میخوام عقد کنم.مساله ای که هست اینه ک پدر نامزدم دوتا زن داشتن .یبار که در مورد این مساله نظرشو پرسیدم نامزدم خندید و گفت اگر مرد پول داسته باشه چه اشکالی داره.منم خیلی ناراحت شدم و بعدش گفت همینطوری گفتم... من این مساله رو ب خونوادم نگفتم.ب نظرتون مهمه؟ چطوری دوباره با نامزدم صحبت کنم؟ نمیخوام قبح مساله پیشش شکسته بشه
منم شدیدا ب این موضوع اعتقاد دارم.ولی فک نمیکردم دوتا زن داشتن پدرش مهم باشه.اما الان ک فک میکنم میب ...
البته يه سري پسرا هم هستن فهميده و با شعورن و ميبينن مادرشون و خودشون چه عذابي كشيدن سراغ اينجور كارا نميرن.دوست همسر من باباش خيلي هوس باز بود ولي پسره كه ازدواج كرده خيلي خانواده دوسته و حواسش به خانومشه
این که باباش دو زن داره و پسره طرف باباش هست خیلی جدیه و به نظر من صرف نظر کن یا اماده باش چند سال دیگه هوو داشته باشی ختم کلام . چون دیدم آخرش به کجا ختم می شه . زیاد هم دیدم .
نميدونم واقعا . بايد قلقش بياد دستت . بگو بيا باهم برنامه ريزي كنيم براي يه هزاريشم برنامه بريز &nbs ...
من اینطور آدمی نیستم نمیتونم .نظرسنجی قبلیم درمورد تقسیم مالی بود.چون خودم سر کار میرم و مستق هستم اصلا عادت نکردم از کسی درخواست پول کنم متاسفانه الانم اصلا بلد نیستم.حتی تا بحال ازش پول هم قرض نگرفتم راستش اصلا نپرسیدم تو کارتت چقدر پول داری
منم شدیدا ب این موضوع اعتقاد دارم.ولی فک نمیکردم دوتا زن داشتن پدرش مهم باشه.اما الان ک فک میکنم میب ...
شک نکن عادیه چون با خنده از باباش دفاع می کنه . اینکه چی مامانش رو اذیت کرده و عصبی مهم نیست ؟ مادرش از اول مریض نبوده که . ضمن اینکه اگر ایراد از مادرش بود طلاق می داد و زن می گرفت تازه اگر آدم حسابی بود مادرش رو درمان می کرد
قبل از اينكه حقوق بگيره برنامه بريز كه مثلا بايد فلان چيزو بخريم يا فلان كارو بكنيم مثلا مسافرت برين لوازم خونه بگير وام براي خونه و ماشين بگير و قسط بدين
بهتر هست که باهاش عقد نکنی اگرم عقد می کنی شرایط سخت بذار تو عقد نامه هم ذکر کن اگر دیدی که مقاومت می کنه بدون که حتما نقشه ای داره .چون اتفاق افتاده برای خانواده ما .بگو حق مسکن و تمکین و نذاشتن همسر دوم بعد از ازدواج با من .