2777
2789
عنوان

دوهمسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 108 پست
من نگفتم بحث میکردی😬😐 گفتم که ازش توضیح میخواستی نمیزاشتی با یه خنده بحث رو ببنده! من بودم ا ...

ما صورت مهریه رو بهشون دادیم.الان ک دوباره میان رسمی کنن مراسمو میشه تو شرط عقد اضافه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انتخاب خودته ، یه در صد فکر کن رفت زن گرفت ، خانواده ت پشتت هستند ؟ طرز فکرشون نسبت به طلاق چه ...

نه نمیتونم طلاق بگیرم تو خونوادمون این مساله خیلی زشتیه.تازه ازش حق طلاقم خواستم ولی بهم نداد

به نظر من موضوع خیلی مهمیه. با خانوادت در میون بزار. مخصوصا اینکه پسرا بیشتر از کار پدر تقلید میکنن

نمیدونم واکنش خونوادم چیه.خونوادم خوشحالن ک من بالاخره راضی ب ازدواج شدم .خونوادم چیکار میتونن بکنن   در این مورد؟

همزمان دو تا زن داره؟ بعد با هر دو همسرش اومده خواستگاري ؟ يعني پدر و مادرتون ميدونن پدر خواستگار دو ...

پدر نامزدم فوت شده.نامزدم این مساله رو فقط ب من گفته.منم ب خونوادم چیزی نگفتم

الان دیگه دیر شده بخوام ردش کنم.دوسش دارم ولی خیلی میترسم فک نمیکردم این مساله موضوع مهمی باشه   ...

زندگیتو تباه میکنی یه لحظه فقط تصور کن خدایی نکرده این بلا رو سرت بیاره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ازدواج نكردن خيلي بهتر از ازدواج ناموفقه

منم شدیدا ب این موضوع اعتقاد دارم.ولی فک نمیکردم دوتا زن داشتن پدرش مهم باشه.اما الان ک فک میکنم میبینم شاید یه مساله عادی باشه تو خونوادشون  

نه نمیتونم طلاق بگیرم تو خونوادمون این مساله خیلی زشتیه.تازه ازش حق طلاقم خواستم ولی بهم نداد

همین دیگه یعنی یه خیالایی داره که حق طلاق بهت نداده این یه مورد آشکار ‌، یه مورد دیگه پل های خراب پشت سرت هست که نمیتونی پشیمون بشی باید با زن دومش بسازی