سلام دوستان. ما تو یه خونه ی چهارطبقه ساکن هستیم که خونه یما طبقه ی سومه. طبقه دوم یه خانواده یچهارنفره زندگی میکنن که پسرشون کلاس دومیه تقریبا . دخترشون یه سالشه حدودا. اما چیزی که خیلی منو به فکر انداخته . اینه که مادر خانواده شخصی عصبی بد دهن بد رفتار اگه بگم روانی میترسم گناه باشه اما واقعا روانیه. بخدا من آدم فضولی نیستم اما صدای جیغ و فریاد این زن همیشه میاد. مخصوصا بعدازظهر که پسر من خوابه تی وی خاموشه و خونمون خیلی ساکته... تمام فریادهاش رو سر پسرش میزنه. رفتار ی خیلی تحقیر کننده فحش های رکیک... بپه ی خیلی شیطونیه اما واقعا نمیدونم ماد رش باعث شده بچه اینقدر بد بشه یا بچه مادر رو عصبی کرده
مثلا یبار بچه رفته بود بیرون خوراکی بخره . مادره همش صداش کرد اونم یا نشنید یا خودشو به نشنیدن زد. وقت یبرگشت خونه مادرش یه جوری زد صدای گریه ی بچه تو گوشم. همش سرش داد میکشید میگفت این چیپس رو میبینی؟ اینو بهت نمیدم شب خوابیدی خودمون میخوریم. اونم گریه میکرد. بخدا اعصابم از کاراش و رفتارش خورد میشه. اگه زن بی حیا و سلیطه ای نبود خودم میرفتم میگفتم با این کارات داری روان بچه رو بهم میریزی.. اینده شو خراب میکنی یه بچه بی اعتماد بنفس بار میاری... اما شوهرم نمیزاره میگه نمیخوام باهاش درگیر بشی.. از طرفی دارم میبینم بچه داره نابود میشه.. ینی بچه 7 ساله فحش هایی میده که ....
حالا میخوام بدونم جایی هست من بتونم خبر بدم به عنوان کودک آزاری بیان باهاش برخورد کنن؟ ولی مشخص نباشه کی خبر داده. یا نه؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه... دلم میخواد بیخیال بشم و سرم به زندگی خودم باشه اما دلم میسوزه...