2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 23 پست
اها اره اونکار درست نیس  رفتار من از دید شما چجوریه؟ منم گاهی داد میزنم ولی فحش اصلا

عزیزم همه ی ما انسانیم . همه ئمون ممکنه انقدر فشار روانی رومون باشه داد بزنیم دعوا کنیم اما ... شما فکر کن مادری که از در خونه وارد میشی مثل زنبور نیشت میزنه میخواد بگه برو فلان کارو بکن هوار میشه که فلان فلان شده زود باش... بچه رو تحقیر میکنه... از اون بچه چی میسازه.. بچه ها تا یه سنی بچه هستن و ما زورمون بهشون میرسه... اینا به سن نوججونی میرسن مین یه موجود پرخاشگر افسارگسیخته هر بی مهری هر بلایی که سرشون اوردیم ناخوداگاه جلوه میدن

حرف من اینه.

وگرنه کدوم پدر مادریه مه بچه شو تنبیه نکرده باشه دعوا نکرده باشه.. تنبیه باید یه جوری باشه بچه بدونه برا یچ ی تنبیه شد

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم يک نامه تايپ کن و تمام موارد را بنويس و آخرش بگو از طرف يک دوست يا همسايگان. وقتي خونه نيستن ب ...

اینم فکر خوبیه.. واقعا دلم برای بچه میسوزه...هرچند میگم خودشم حتما یه مشکلی داره اینطوری شده بخدا سرنماز برای آرامشش دعا میکنم

[QUOTE=77670724]به خودش نمیگن کی زنگ زده؟؟ نمیخوام خودش بفهمه البته خودم ترسی ندارم اما شوهرم 

حتما میگن همسایه ها دیگه.اسم شما رو نمی دونن که.نگن هم خانمه میفهمه خوب که یکی از همسایه ها بوده

چرا راهنمایی غلط میدین شاید بچه واقعا اذیت میکنه پست اول منو بخون

عزیزم اورژانس اجتماعی هم نمیاد این خانم رو کاریش کنه.اونها هم صرفا از رو یک تلفن نمیان کسی رو مجازات کنن ولی حداقل بررسی میکنن

تا حالا برام پیش نیومده امتحان کنم.ولی کاری از دستمون برمیاد باید انجام بدیم.من نمی دونم کودک آزاری فقط بچه رو با سیخ داغ سوزوندن هستش .این بچه خودش عصبی و داغون بزرگ میشه پس فردا میشه ملکه عذاب خودش همسر و بچه ش و این نسل بیمار همین جور ادامه پیدا میکنه

تا حالا برام پیش نیومده امتحان کنم.ولی کاری از دستمون برمیاد باید انجام بدیم.من نمی دونم کودک آزاری ...

دقیقا منم همینو میگم.. اینا همیشه بچه نمیمونن بشینن ما سرشون داد بکشیم.. وقتی بزرگ بشن میشن همون بچه ی بی تربیتی که به پدر و مادر و بزرگتر احترام نمیزاره اونموقع میگیم این بچه به کی رفته انقدر شر شده... دوران کودکی خیلی مهمه. بخدا دلم میخواست میشد مثل یه خواهر برم در خونه اش باهاش صحبت کنم نه که خودم راهنمایی کنم خودم که اینکاره نیستمک بهش بگم حداقل پیش یه مشاور بره کمک بخواد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792