2821
2789

من درست کردم....پف میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطوری میشه  اخه شیرینی رو که سرخ نمیکنن

خب اونی که کشفش کرده باید بگه  

مثل بامیه چجوری سرخ میشه اینم همونجوری...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب اونی که کشفش کرده باید بگه     مثل بامیه چجوری سرخ میشه اینم همونجوری...

اها من میخوام درست کنم واسه همون برام سواله مثل شیرینی واقعی میشه یا شبیه کتلت میشه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
اها من میخوام درست کنم واسه همون برام سواله مثل شیرینی واقعی میشه یا شبیه کتلت میشه

پف میکنه...بافتش کیکی هست .....

کیک قاشقی

مواد لازم:

1 لیوان شیر 

1 لیوان شکر

2 لیوان آرد

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل

طرز تهیه:

همه رو در یک ظرف خوب  مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم 

نوش جان

لایک نکن ممنون  
کیک قاشقی مواد لازم: 1 لیوان شیر  1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخ ...

با نصف این مواد اول درست کن بعد دوست نداشتی مواد زیاد استفاده نکرده باشی اگه دوست داشتی بعد مواد زیاد بردار

لایک نکن ممنون  

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792