2777
2789
عنوان

رمز گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
اره  گوشی من  اصلا  رمز نداره  , اونم محال  دست بزنه به گوشی من  ولی & ...

منپ حساسم سر این موضوع همه جاشم رمز داره یعنی یه رمز برا عکس یه رمز برا نخاطبین همینجوری همشون 😠

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینجوره و همین دلیل رو میاره الان ۶ ساله نه به گوشی من دست میزنه و نه میزاره سمت گوشی هاش ...

رمز گوشی شوهرم تاریخ تولدمه همیشه هم گوشی همو برمیداریم و اعتماد کامل داریم ربطی نداره ک چون من گوشیشو بر میدارم اونقد بی شخصیت باشم ک چت خصوصی با دوستاشو بخونم هرچند ما چیز پنهون نداریم پیش هم با دوستامون چت میکنیم و خیلی راحتیم

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

گوشی شوهر من که همش وسط خونه پلاسه مال منم که همش دست شوهرمه بازی و نت و... به نظرم زن و شوهر نباید چیز پنهونی از هم داشته باشن

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من اصلا سمت گوشی شوهرم نمیرم چه برسه به اینکه بخوام حساس بشم که رمز داره یانه. راستش ازش مطمئنیم و همین کافیه.خودم اینکه بخواد توی گوشیم کنجکاوی کنع بدم میاد بهش میگم حر یم خصوصیمه. به حریم اونم کاری ندارم.

خودم توی گوشیم کلی فایل رمز دار دارم. دلم نمی‌خواد ببینه خیانت هم نمیکنم بهش ولی نوشته های شخصی و صحبتهای خصوصی با مامانم اینا رو نمی‌خوام بدونه‌

شاید شوهر شما هم مثل من فکر می‌کنه.

گوشی شوهر من که همش وسط خونه پلاسه مال منم که همش دست شوهرمه بازی و نت و... به نظرم زن و شوهر نباید ...

خوش  به حالت  ارزو  به  دلم  موند یبار  صفحه  گوشیشو ببینم

اره  گوشی من  اصلا  رمز نداره  , اونم محال  دست بزنه به گوشی من  ولی & ...

ما گوشی هردوتامون رمز داره. هر دو هم رمز گوشی همو بلدیم. ولی هیچ وقت سرک نمیکشیم. نهایتا اون از نت من استفاده نیکنه من از بازیای اون.

رمز هم بخاطر بقیه گذاشتیم!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
خيلي سخته چون همش فكر ميكنم وقتي رمز ميذاره و ميگه گوشي به چيزِ شخصيه پس حتما خبريه اون تو

به این فکرکن که اگه به روش بیاری وحساسیت نشون بدی اون میفهمه وپررومیشه وحتما خدانکرده خیانت میکنه بهت پس اصلا اهمیت نده

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍
من اصلا سمت گوشی شوهرم نمیرم چه برسه به اینکه بخوام حساس بشم که رمز داره یانه. راستش ازش مطمئنیم و ه ...

اره  اتفاقا  من  خودمم  میگم  کاش  هیچ وقت یه  چیزایی  نفهمه  تو گوشی من  ولی  دلیلی  نمیبینم  کلا  قفلش  کنم , اخه  حریم خصوصی تا این حد  اصلا  هم خودم دوست ندارن فضول باشم لیشتر حساس شدم از این کاراش 

ما گوشی هردوتامون رمز داره. هر دو هم رمز گوشی همو بلدیم. ولی هیچ وقت سرک نمیکشیم. نهایتا اون از نت م ...

خوب  رمز  همو  بلدید  , منم  اگه  رمزشو  بلد بودم  شاید  سرک نمیکشیدم  ولی  دو سه بار اینجوری باعث سوختن سیمکارتش شدم 

اتفاقا خودشم همينو ميگفت كه با اين كار به ادم مجوزِ خيانت ميدي

پس خودشم بهتون اینوگفته مراقب زندگیت باش هرچی بیشتربه مردگیربدی پرروترمیشه وخیانت میکنه تمرین کن که اهمیت ندی

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍