2777
2789
عنوان

رمز گوشی

231 بازدید | 32 پست

شوهر من  چند سالیه  گوشیش  رمز  داره  و سر این مساله  بارها با هم  دعوامون شده  میگه  هیچی تو گوشی نداره  ونمیخواد  پیامها و چرت و پرتای دوستاشو  ببینم  اصلا  طوری که  گوشی  و  از دید من مخفی میکنه  ونمیذاره  حتی  صفحشو  من  ببینم  بنظرتون. چکار کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش منطقی و با آرامش و سر فرصت مناسبی ک حوصله داره شکمش پره صحبت کن

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

شوهرمن ميگه گوشي يه چيز شخصيه منم ميگم اندام تناسلي ادمم يه چيز شخصيه پس خودتو بپوشون 😂😂 قانعه ميشه

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

والا من شوهرم رمز گوشي منو داره(اما هيچوقت توش نميگرده)

و اما رمز گوشي خودشو به من نميده ميگه يه وقت دوستام پيام هاي نامناسب ميفرستن دوست ندارم بخوني !! منم پي گير نميشم ...ندونستن ارامش داره😐

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
شوهر منم همینجوره و همین دلیل رو میاره الان ۶ ساله نه به گوشی من دست میزنه و نه میزاره سمت گوشی هاش ...

اره  گوشی من  اصلا  رمز نداره  , اونم محال  دست بزنه به گوشی من  ولی  واقعا  رمز گذاشتن  چه  دلیلی  داره  اگه چیزی تو گوشی نیست !!