2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه هرزه س

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 52 پست
چرا خاک تو سر شما؟ خاک تو سر هرچی مرد هرزس.... تا حالا شک نکردم به همسرم امیدوارم همین طور باشه که ح ...

ایشالا ک همون طور ک فکر میکنید باشه

هیچ وقت چنین چیزی رو تجریه نکنید

گر آخرین فریب تو ای زندگی نبود....اینک هزار بار رها کرده بودمت😭😭😭
چرا خاک تو سر شما؟ خاک تو سر هرچی مرد هرزس.... تا حالا شک نکردم به همسرم امیدوارم همین طور باشه که ح ...

حتما همینطوره که حست میگه عزیزم، حس زنانه هیچوقت دروغ نمیگه ان شالله هیچوقت حس های بد سراغ شما وهیچ یک از خانومای سرزمینم نیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته ...تحت هیچ شرایطی چاقی لاغری زشتی زیبایی یا هرچیز دیگه حتی اخلاقی ...چه مرد چه زن حق خیانت ...

حرف درست و شما زدی.افرین

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
شوهرم میاد یه چیزایی از دوستاش تعریف میکنه واقعا فقط شاخ در نمیارم که چ کارا ک نمیکنن بااینکه زن دار ...

متاسفانه تو بد دوره ای داریم زندگی میکنی

فقط امیدوارم خانواده ها انقد سرگرم‌کارو زندگیو وخوشی های خانوادگی باشن که حتی وقت نکن درمورد خیانت چیزی بشنون چه برسه که بخوان بهش فکرکنن ویا انجامش بدن

متاسفانه تو بد دوره ای داریم زندگی میکنی فقط امیدوارم خانواده ها انقد سرگرم‌کارو زندگیو وخوشی های خ ...

متاسفانه اینقدددددددر زیاد شده شوهر منم شغل ازاد وهرروز اتفاقات جدید میبینه ومیشنوه وبخدا هرروز که میاد خونه میگه خدایا شکرت ک زندگی خوبی نصیبم کردی

...
شماهم درست میگی عزیزم خانه از پای بست ویران است ولی یه مرد متاهل اصلا از اول نباید به کسی پیشنهاد ب ...

عزیزم میدونم حرف شما درست 

ولی مردا کرم دارن 

ولی خانوما باعث همین کرم ریزیا میشه 

برای سلامتی پدر مادرامون صلوات ❤️