2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه هرزه س

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار یه تاپیکی مثه شما زدم یه سری میگفتن چه عیبی داره ذات مرد تنوع طلبه! داشتن منو میزدن منم ب ...

واااای اینهمه تبعیض جنسیت!!!!!!!!بخدا منم تنوع رو دوست دارم من تمیزی رو دوس دارم منم زیبایی رو دوست دارم منم‌پولداری رو دوست دارم ولی من یه زنم یه زن وفادار زنی که وقتی به شوهرش بله گفت چشمشو روهمه ی آپشن های خوبی که بقیه مردا دارن میبنده وفقط شوهرخودشو میبینه شوهری که یه تار موشو با دنیا عوض نمیکنه ولی چجوریه که انقد به مردا‌پروبال دادیم که تو میتونی هرکیو ببینی دلت براش ضعف بره نمیدونم

واااای اینهمه تبعیض جنسیت!!!!!!!!بخدا منم تنوع رو دوست دارم من تمیزی رو دوس دارم منم زیبایی رو دوست ...

درست میگین .👌

برای شناختن ﺁدم هاﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻋﺠﻠﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ،ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ،ﺫﺍﺕ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪﻭ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻧﺠﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﻗﻀﺎﻭﺗﻬﺎﯼ ﻋﺠﻮﻻﻧﻪ ﯼ ﺯﻭﺩ ﻫﻨﮕﺎﻣﺖ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ،ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻭ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻣﯿﻨﺖ ﺯﺩﻩ ﺍﻧﺪ , ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﺷﻨﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﺭﺍ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﮑﻦﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺎﺿﯽ است..🍀‹ الهی اون دلخوشی که منتظرشی،وقتش همین روزا باشه...›••💛••
ای وای خاک به سرم بارداری؟ حالا من یه چیزی گفتم همشون ک اینجوری نیستن بعضیاشون شعور دارن😊😊

چرا خاک تو سر شما؟ خاک تو سر هرچی مرد هرزس.... تا حالا شک نکردم به همسرم امیدوارم همین طور باشه که حس میکنم

کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉
الان همین زنا باعث هرزگی مرد میشن دیگه  زنی ک مرد بهش تیکه بندازه درخواست بده زن اگه قبول نکنه ...

شماهم درست میگی عزیزم خانه از پای بست ویران است

ولی یه مرد متاهل اصلا از اول نباید به کسی پیشنهاد بده که یه خرابتراز خودشم پیشنهادشم قبول کنه

متاسفانه این خانمهایی که میگن چی کم گذاشتی نمیدونن معنی واقعی ازدواج و تعد چیه؟! ازدواج یعنی من تورو تا دم مرگ در هر شرایطی که بودی می خوام! یعنی تمام مردا و زنهای دیگه هر چند بهتر هم باشند الان بد و‌ اخی هستن. یعنی من تو رو تو اوج زیباییت، شادیت، شیطنتت، تراوتت، سلامتت می خوام همونجور که تو رو تو روزای خستگیت، بی حوصله گیت، بیماریت، افتادن پوستت بعد زایمان، افسردگیت بعد از زایمانو از دستدادن عزیزت می خوام. ازدواج یعنی اگه دیدم توجهت بهم کم شده، بی حوصله ای به خودت نمرسی بیام اذت بپرسم چته؟ چهطور می تونم کمکت کنم چه طور می تونم حالت خوب کنم؟! ولی اما اگر یه روز نخواستمت مثل یک مرد بیام بگم و ازت بخوام تا جدا شیم. بعدش برم هر کاری خواستم بکنم! نه اینکه اینا رو بهانه کنم برای زیر پا گذاشتن ارزشهای انسانی! ازدواج یعنی من به تو متعهدم تو همه شرایط نه فقط تو روزای خوب. به نظرم زنایی که میان میگن چی کم گذاشتی حرمت نفس ندارن و خودشون رو پایینتر از مردا می دونن. 

She remembered who she was and the game changed