2821
2789
عنوان

رژیم 5 دو

| مشاهده متن کامل بحث + 17285 بازدید | 48 پست
بقول مربیم هله هوله خوری بیشتر ادم و تپلی میکنه     کم کم جایگزینش کن هم مقداری هم از صن ...

شما تجربه ی 5 دو رو دارین؟ 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بعد خودش میگه چی باید بخوری

نه اون بهت میگه مثلا برای اینکه وزنت ثابت بمونه باید فلان مقدار کالری مصرف کنی . یا اگه میخوای یه کیلو کم کمی در ماه خودش بهت میده کااریو . مثلا برا من ۱۳۵۰ تاس . حالا هر چی میخوری توش وارد میکنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما تجربه ی 5 دو رو دارین؟ 

هنوز شروع نکردم ولی تو اینستا پیج دو نفر و دنبال میکنم همین رژیم انجام دادن در کنار ورزش راضی بودن

من میخوام دو شنبه و پنج شنبه رو این روزام قرار بدم

از طرفی هشت روز روزه قضا دارم میگم این روزا روزه بگیرم هم خوبه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آها  یعنی خوراکی های متفاوت میخوامیخواد؟

تو هر چی دوس داری بخوری فرق نمیکنه اون کالریتو حساب میکنه . مثلا یه خرما میخوری میری وارد میکنی یه خرما . نون میخوری میری وارد میکنی نون ۲ کف دست . برنج میخوری ...

من امتحانش کردم حدود 3 ماه.  بیشتر برای ثابت نگه داشتن وزن مفید بود.

جدی 

ینی تو سه ماه هیچی کم. نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟ 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بقول مربیم هله هوله خوری بیشتر ادم و تپلی میکنه     کم کم جایگزینش کن هم مقداری هم از صن ...

😣😣😣😣😣😣استعداد چاقی بد دردیه

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
جدی  ینی تو سه ماه هیچی کم. نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا کم کردم. ولی روندش خیلی کند بود. اینجا که من هستم تقریبا دو سال پیش خیلی حرفش بود. کلی کتاب آشپزیش اومد بیرون و حتی مجله... چند تا همکارها هنوز این رژیم را دارند ولی برای ثابت نگه داشتن وزنشون

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
😣😣😣😣😣😣استعداد چاقی بد دردیه

واقعا انگار همه کارامون بر محوریت چاقی پیش میره   

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چرا کم کردم. ولی روندش خیلی کند بود. اینجا که من هستم تقریبا دو سال پیش خیلی حرفش بود. کلی کتاب آشپز ...

چقد کم کردین و تو چ مدت

واسه اینکه هفته ای یک کیلو وزن کم کنید باید وزن و ضربدر ۲۰ بعد منهای ۱۰۰  کنی.عدد بدست اومده مقدار مصرفی کالریته،دو روزشم که ۵۰۰تا کالری باید بگیری

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪