2777
2789
عنوان

دررابطه با قرص تاخیری کینگ دل

| مشاهده متن کامل بحث + 58199 بازدید | 79 پست
یه قرص سفید شبیه قرص سرماخوردگیه اکثرا از جلد در میارن که کسی نفهمه چیه

جدن؟؟؟شوهرمن همیشه از ورقه اش جدا میکرد مشت مشت می‌ریخت تو کیف پولش که من نفهمم ک چیه.فک کنم ترا100سفید باشه.200قرمز باشه.درسته؟؟؟؟یا جفتش سفیده؟؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدن؟؟؟شوهرمن همیشه از ورقه اش جدا میکرد مشت مشت می‌ریخت تو کیف پولش که من مفهوم ک چیه.فک کنم ترا100س ...

عزیزم من تا حالا فقط سفید دیدم

میخای فردا بپرسم بهت میگم که قرمزم داره یا نه

مطمئنی شوهرت ترامادول میخوره؟یوقت الکی بهش شک نکنی

اما۲۰۰ هم دیدم سفیده

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
عزیزم من تا حالا فقط سفید دیدم میخای فردا بپرسم بهت میگم که قرمزم داره یا نه مطمئنی شوهرت ترامادول ...

اره ترامادوله.اگ کسی می‌شناسه بپرس واسم مرسی

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

ببین این عکسش دقیقا این رنگی من اینو از نت گرفتم.هم اینطوری دیدم تو کیفش که شماره داشت بالاش .هم بدون شمارش ودیدم ولی همین رنگی بود

اره ترامادوله.اگ کسی می‌شناسه بپرس واسم مرسی

فردا عکسو میفرستم واسه یه نفر،اگه فهمیدم چیه بهت خبر میدم

میگما تو رو خدا یوقت بخاطر حرف من به شوهرت شک نکنیا،اون قرصا ممکنه جیزه دیگه باشن

فردا عکسو میفرستم واسه یه نفر،اگه فهمیدم چیه بهت خبر میدم میگما تو رو خدا یوقت بخاطر حرف من به شوهر ...

نه عزیزم تو راحت باش.فقط بپرس اگ همین رنگی و بدون شماره باشه اون چیه؟؟؟مطمئنم مخدره صنعتیه.اخه خواب زیاد.تعریق زیاد ب خصوص وقت خواب.رنگش زرد.و اون چیزی ک شما گفتی زیاد دیدم بهش

نه عزیزم تو راحت باش.فقط بپرس اگ همین رنگی و بدون شماره باشه اون چیه؟؟؟مطمئنم مخدره صنعتیه.اخه خواب ...

آب زیاد میخوره؟؟موقع خواب لرزش داره؟؟

نه زیاد.ولی چایی خیلی

کسایی که ترامادول مصرف میکنند هم خیلی تشنه میشن هم غذاشون کم میشه هم موقعی که میخوابند لرزش دارن.تیک میزنند

مثل تشنج ولی خیلی خفیف.سرش خیلی می‌لرزید ولی زود تموم میشد.ک من با سیلی بیدارش میکردم از ترس که این چش شده.بعد من ک تا ب عمرم همچین چیزی ندیده بودم میگه خواب وحشتناک دیدم مثلا

مثل تشنج ولی خیلی خفیف.سرش خیلی می‌لرزید ولی زود تموم میشد.ک من با سیلی بیدارش میکردم از ترس که این ...

متاسفانه اینایی که گفتی و گفتم عوارض همون ترامادوله

باید زیر نظر پزشک ترک کنه

یا دوزش رو کم کم بیاره پایین و قطعش کنه.روش ترک اصولیش توی اینترنت هست