2777
2789
عنوان

بشه دیگه چند انرژی منفی. اه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست
بگو کی بوده با جفت پا برم تو شکمش😅😅😅😅😅اسم بده فقط جنازه تحویل بگیر

شما عزیزی❤❤❤❤❤❤❤❤

یکیش که بدجور رو مخم بود 😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجا از خوشی هام میگم اما متاسفانه متهم میشی به هزاران تهمتی که چشمات چهارتا میشه 😏اینجا فقط با ...

دقیقا دوست عزیزم

هرکس صد درصد تو زندگیش مشکلات کوچیک و بزرگ داره 

نه اینجا جای درد و دله و نه جای راهکار به نظر من بیشتر گمراه میشی ☺

آدما باید شاد باشن باید خودشون شادی هاشون و زمزمه کنن تا غماشون یادشون بره😊

زن ؛ به اندازه تمـــــــــام ظرافت هاے زنانه اش قدرتمنــــــــــد است.فقط کافیست نخواهـــد تکیه کند .دنیایــــے را به دوش میکشد😍💪💪💪👑👑👑👑
اینجا همینه اگه بیکار نبودم نمیومدم اینجا

تو زندگی واقعی هم میگم گلم 

هی زنگ میزنن خونمون از ناراحتیاشون میگن

حالم بده . رو و جسمم درد گرفته. اصلا بهم می ریزم حال تهوع میگیرم

یا تجملات یا بحث . حالت عادی و وسط نداریم؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
بخدا امروز دو نفر زنگ زدن خودمون از بحثاشون یا شوهراشون گفتن بخدا قسم حالم دگرگون شده  شوهر بد ...

اره والا منم دوذم پره از اینا تا گوشیم زنگ میخوره میفهمم هر کی که هس الان یا از دوست پسرش میناله یا شوهرش یا خانواده شوهر فقط بگم از این گوش نیگیرم از اون یکی بیرون میکنم بعد تماس به خودم میگم فقط حق داری به چیزای خوب فکر کنی ینی ی جور خودمو مجبور میکنم 

از صبح من هر چی تاپیک دیدم همه ناله بود اونم مقصر خودشون بودن!!!!!!!حرفم بزنی میگن ما فقط اومدیم درد ...

شوهرش میگه بالا چشمت آبرو هستش تاپیک میزنن

اه

دقیقا دوست عزیزم هرکس صد درصد تو زندگیش مشکلات کوچیک و بزرگ داره  نه اینجا جای درد و دله و نه ...

دقیقا منم همین کار رو کردم حتی هدفمم نوشتم اما چندتا از دوستان بلانسبت عقده ای هرچی از ذهن مریضشون میگذشت بهم نسبت دادن😊چندان اهمییتی هم نداره چون جمع کثیری از کاربرها شعور بالایی دارن این به اون جمع قلیل در❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من اینجا از خوشی هام میگم اما متاسفانه متهم میشی به هزاران تهمتی که چشمات چهارتا میشه 😏اینجا فقط با ...

ایششششش

مردم فقط اه و ناله یاد گرفتن

دقیقا منم همین کار رو کردم حتی هدفمم نوشتم اما چندتا از دوستان بلانسبت عقده ای هرچی از ذهن مریضشون م ...

موفق باشی عزیزم.

تو جامعمون به اندازه کافی مشکل هست خودمونم به خودمون رحم نکنیم دیگه واویلا

زن ؛ به اندازه تمـــــــــام ظرافت هاے زنانه اش قدرتمنــــــــــد است.فقط کافیست نخواهـــد تکیه کند .دنیایــــے را به دوش میکشد😍💪💪💪👑👑👑👑
موفق باشی عزیزم. تو جامعمون به اندازه کافی مشکل هست خودمونم به خودمون رحم نکنیم دیگه واویلا

خب از خوشی میگیم همه میریزن سرمون میگن که شاید یکی نداشته باشه دلش بخواد. 

تجملات چرا آخه 

یکی از بچه ها دیشب سفره یلدا گذاشت ساده و خوب 

الان حالم زنگ زده ک واسه عروسام یلدایی چی بردم و چیکار کردم و.چنان کردم . شوهر تو چی؟؟؟ ؟

آخه ب تو چه . اگه من میخواستم مث شما پروفایلم میزاشتم

ناقد میگن میگن می رن رو.مخم 

خودششون میاد ک با شوهرم دعوا کنم