2777
2789
عنوان

موبر

255 بازدید | 19 پست

سلام خانوما. من بدنم ب تیغ و ژیلت حساسیت داره. میشه ی موبر خوب بهم معرفی کنید ک هم بتونم ب همه جای بدنم بزنم هم بدنم نسوزه

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما چ کرم موبر چ پودر موبر استفاده کتی باید اولش تست کنی

حساسیت ندارم ولی بعضی از موبرا مثل واجبی میسوزونه بدنو

ببین ی مو برایی هست میگن برا پوسته حساس خوبه ولی اصلن ب درد نمیخوره با خریدشون پولت رو میریزی سطل زباله چون اصلن تمیز نمیکنه و فر میکنه مو رو مثله دپی 

اما ی مو بری هست ک قیمتشم مناسبه دونه ای ششصد هفتصد بود بنام پودر تیز بر 

بوش خوب نیس اما فوق العادس با اب جوش حلش میکنی و میمالی ب بدنت و سی ثانیه بمونه صافه صاف میکنه البته بستگی ب مو دارم اگر موت بیشتر بود ی دقیقه بذار بمونه 

من الان چهار پنج ساله استفاده میکنم فوق العادس و هیچ مارکی مثه این نمیشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ببین ی مو برایی هست میگن برا پوسته حساس خوبه ولی اصلن ب درد نمیخوره با خریدشون پولت رو میریزی س ...

نمیسوزونه بدن رو؟

منم میخواستم این تاپیک و بزنم باردارم نمیشه دیگه اون قسمت و ببینم از پودر موبر هم میترسم استباده کنم ...

من باردارم استفاده میکنم مشکلی هم نیس 

فقط مراقب باش نسوزونتت

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ببین ی مو برایی هست میگن برا پوسته حساس خوبه ولی اصلن ب درد نمیخوره با خریدشون پولت رو میریزی س ...

ببخشید عزیزم واسه بیکینی هم میشه استفاده کرد؟

نمیسوزونه بدن رو؟

ببین من همیشه استفاده میکنم 

باید با اب جوش حل کنی بعدم دستت ک میزنی توش داغه اما با دستکش بزنی دیگه داغیش حس نمیکنی 

من خودم ب همه جام میزنم بدون دستکشم میزنم 

زودم باید بشوریش اگر بذاری پنج دقیقه بمونه میسوزونه دیگه 

من خودم وقتی زدم بعد سی ثانیه با ناخن اروم میکشم اگر موها در اومدن ک با کیسه ی حموم ک خیس باشه میکشم روش و همه اش رو تمیز میکنم بعد میرم زیر اب و بازم بدنمو با کیسه و شامپو بدن میشورم خیلی خوبه تمیزه تمیز میشه و سفید

ببخشید عزیزم واسه بیکینی هم میشه استفاده کرد؟

ببین گلم من دست و پام و بیکینی و حتی الان ک باردارم شکمم هم باهاش میزنم 

فقط شاید بار اول سختت باشه بعد از یکی دوبار قلقش دستت میاد 

ببین مثلن موی دس کم و نازکه زود باید پاکش کنی ولی خوب موی پا ضخیم تره ی دقیقه هم بمونه چیزی نیس

اگر دختری و هنوز عروس نشدی فقط روی الت تناسلیت بزن و پایینش کنار مقعد و واژن رو نزن والا من شنیدم میسوزونه و پرده نازک میشه دیگه بعد ب مشکل بر میخوری