2777
2789
عنوان

دکتر های سایت

67 بازدید | 9 پست

سلام🙋‍♀️

همسرم بهم پیشنهاد داده با سرمایه ای که دارم مرکز لیزر بزنم .ولی با تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم باید یه دکتر حتما مسئولیت فنی به عهده بگیره یعنی اگه چیزی بشه نظام پزشکیش میره زیر سوال ؟یه دوست پزشک داریم یعنی قبول میکنه 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
من اگه پزشک بودم میومدم 😀 حیف 

واقعا حیف شد 😅😅جامعه پزشکی فردی  مثل شما فعال رو کم داره 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله مسئولیت حرفه‌ای با ایشونه. میتونه بیمه مسئولیت بشه تا خدای نکرده اگه اتفاقی افتاد از لحاظ مالی مشکلی پیش نیاد

اگه پروانه‌ش آزاد باشه باید بررسی بشه و میتونه درخواست بده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بله مسئولیت حرفه‌ای با ایشونه. میتونه بیمه مسئولیت بشه تا خدای نکرده اگه اتفاقی افتاد از لحاظ مالی م ...

ممنونم 🌸درباره ی بیمه  توصیح بیشتر میدید 

ممنونم 🌸درباره ی بیمه  توصیح بیشتر میدید

من خودم رفتم بیمه ایران و یه فرم رو پر کردم و همون موقع ۵۰۰ تومن پرداخت کردم و یک سال خودمو بیمه مسئولیت کردم. همون موقع هم بیمه نامه رو بهم دادن.

من خودم رفتم بیمه ایران و یه فرم رو پر کردم و همون موقع ۵۰۰ تومن پرداخت کردم و یک سال خودمو بیمه مسئ ...

معتبره ؟؟  

بله. بیمه نامه میدن

ممنون از وقتی که گذاشتید 🌸شما پزشک هستید،؟؟ لیزرو پیشنهاد میکنید طول دوره آموزشش یک روزس بنظرتون کافیه؟؟

ممنون از وقتی که گذاشتید 🌸شما پزشک هستید،؟؟ لیزرو پیشنهاد میکنید طول دوره آموزشش یک روزس بنظرتون کا ...

خواهش میکنم

من دکتر داروسازم

اگه تخصص و تجهیزات و کیفیت کار خوب باشه عالیه. درآمدشم خیلی خوبه