2789
عنوان

نگرانم😕

223 بازدید | 28 پست

من هنوزعقدم ولی قراره قبل ازعیدی انشالله عروسی بگیریم .شوهرم ۳۴سالشه خودم ۲۵،تنبلی دارم بعضی تاپیکارومیخونم وانتظارخیلیارومیبینم اشوب میفته به دلم که نکنه طول بکشه بارداریموسن شوهرم بالابره بچه بعدهامشکل پیداکنه وازاین حرفا😣ویتاگنوس میخورم ورازیانه دوره هامم ۳۲روزس،کساییکه تنبلی داشتن چندوقت طول کشیدبچه داربشن؟من دلم میخواد همون ماه های اولی بشه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یه تایپیک دارم راجب این موضوع بخونش

اصلا عجله نکن  

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

بهش فکر نکن

الان همه چی درمان داره

من با دو دوره کلومیفن باردار شدم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما از الان برو زیر نظر پزشک خوب و  همه ی ازمایشارو بده تا بعد عروسی ان شالله زیاد انتظار نکشی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

دوست منم این مشکل رو داشت. از همون دوران عقد تحت درمان بود ۳ ماه بعد عروسی باردار شد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

نگرانی کارو خراب می‌کنه

من هیچ مشکلی ندارم اما باردار نشدم تا حالا 

تازه عادتام هم بهم میریزه 

فک کنم همش بخاطر استرس بچه دار شدنه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

نگرانی نداره دختر خوب.به منم گفتن حامله نمیشی چون تنبلی داری منم جلوگیری نکردم ماه دوم حامله شدم.فقط خودتو تقویت کن.از طرفی ورزش و تحرک واقعا مهمه.پشت گوشش ننداز لطفا.تنبلی تخمدان با ورزش واقعا بهبود پیدا میکنه

دوسته من خودش ٣٠بودشوهرشمزبالاي ٣٠دكترگفته بودزيادجلوگيري نكن چون تنبلي داري اون طفلك ماه اول بعدعروسيش باردارشدميگفت فكرنميكردم اينقدرزودبشه لااقل يكسال فكرميكردم طول بكشه ازبچگي تنبلي داشته