2789
عنوان

نگرانم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اي وي اف ماله تنبلي تخمدان نميشه هاااا...براي مشكلاي ديگس.شما اصلا تخمك نداري ديگه؟

هنوزازمایش ذخیره تخمک واینانرفتم میگم هنوزاقدام نکردیم نگرانم دکترفقط گفت تنبلی داری وکیستای ریز قبل ازمتاهلیم رفته بودم گفت هروقت خواستی بچه دارشی بیا همین داروهم بهم نداد

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

دوسته من خودش ٣٠بودشوهرشمزبالاي ٣٠دكترگفته بودزيادجلوگيري نكن چون تنبلي داري اون طفلك ماه اول بعدعرو ...

ازچندسالگی تبلی داشته؟من از۱۸سالگی دارم😣

ازچندسالگی تبلی داشته؟من از۱۸سالگی دارم😣

واي خيلي سخت باردار ميشي پس😓

دعا كن خدا بهت يه بچه سالم بده...بگو دخترمو اسمشو ميذارم زينب فوري خدا بهت بچه ميده.من كه اينجوري شد كه باردار شدم

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
واي خيلي سخت باردار ميشي پس😓 دعا كن خدا بهت يه بچه سالم بده...بگو دخترمو اسمشو ميذارم زينب فوري خد ...

من این تاپیکوزدم ازنگرانی دربیام پس انقدربا قاطعیت نگوسخت باردارمیشی 😣خدا نعمتاشوهروقت بخوادبه ادم میده انشالله که مصلحت بدونه وزچدنتیجه بگیرم

من این تاپیکوزدم ازنگرانی دربیام پس انقدربا قاطعیت نگوسخت باردارمیشی 😣خدا نعمتاشوهروقت بخوادبه ادم ...

تجربمو گفتم عزيزم...اخه من دوسال طول كشيد😢

انشاالله كه خدا يه سالمشو بهت بده گلم

اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
تجربمو گفتم عزيزم...اخه من دوسال طول كشيد😢 انشاالله كه خدا يه سالمشو بهت بده گلم

میدونم عزیزم،اخه خالم همینجوری بوداونم ازسن پایین تنبلی داشت سی وشش سالش بودازدواج کردوهمون ماههای اول باردارشدالانم دوتابچه داره خداروشکر

یه تایپیک دارم راجب این موضوع بخونش اصلا عجله نکن  

مرسی عزیزم خوندم دلم اروم گرفت،منم باراولی که دکترزنان رفتم باورت نمیشه چه کولی بازی دراورد گفت سریع وزنتوکم کن که تخمدونات دارن ازکارمیفتن بعدفک کنم متفورمین دادو دوباره رفتم چکاپ پیش یه دکتردیگه گفت بهت دارونمیدم هروقت خواستی بچه دارشی بیاپیشم اونموقع هنوزمجردبودم

نگرانی نداره دختر خوب.به منم گفتن حامله نمیشی چون تنبلی داری منم جلوگیری نکردم ماه دوم حامله شدم.فقط ...

اره من هرروزپیاده روی دارم،دعاکن برام یکم دلم اروم بگیره