hamideh199 مدیر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 عنوان نگرانم😕 | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست من هنوزعقدم ولی قراره قبل ازعیدی انشالله عروسی بگیریم .شوهرم ۳۴سالشه خودم ۲۵،تنبلی دارم بعضی تاپیکارومیخونم وانتظارخیلیارومیبینم اشوب میفته به دلم که نکنه طول بکشه بارداریموسن شوهرم بالابره بچه بعدهامشکل پیداکنه وازاین حرفا😣ویتاگنوس میخورم ورازیانه دوره هامم ۳۲روزس،کساییکه تنبلی داشتن چندوقت طول کشیدبچه داربشن؟من دلم میخواد همون ماه های اولی بشه هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚 1397/10/01 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 بايد خييييلييييي خرج كني خانمي...تنبلي تخمدان مخصوصا اگه شديد باشه درمانش طول ميكشه...شايد تا٤سال اصلا.... اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 دعا كن فقط خدا يه سالمشو بهت بده انشاالله...تنبلي تخمدان خيييلي بده اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 چه جاااااالب تاپيك زدي و ميري... گوشیم شارژش تموم شدرفتم شارژرموبیارم طول کشیدببخشید هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 گوشیم شارژش تموم شدرفتم شارژرموبیارم طول کشیدببخشید خواهش...دكترت بهت متفورمين نداده؟ اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 البته اي وي اف ماله تنبلي تخمدان نميشه هاااا...براي مشكلاي ديگس.شما اصلا تخمك نداري ديگه؟ هنوزازمایش ذخیره تخمک واینانرفتم میگم هنوزاقدام نکردیم نگرانم دکترفقط گفت تنبلی داری وکیستای ریز قبل ازمتاهلیم رفته بودم گفت هروقت خواستی بچه دارشی بیا همین داروهم بهم نداد هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 هنوزازمایش ذخیره تخمک واینانرفتم میگم هنوزاقدام نکردیم نگرانم دکترفقط گفت تنبلی داری وکیستای ریز قبل ... واي كيست چرا؟؟؟😲 اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 دوسته من خودش ٣٠بودشوهرشمزبالاي ٣٠دكترگفته بودزيادجلوگيري نكن چون تنبلي داري اون طفلك ماه اول بعدعرو ... ازچندسالگی تبلی داشته؟من از۱۸سالگی دارم😣 هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 واي كيست چرا؟؟؟😲 کیستای ریز هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 ازچندسالگی تبلی داشته؟من از۱۸سالگی دارم😣 واي خيلي سخت باردار ميشي پس😓دعا كن خدا بهت يه بچه سالم بده...بگو دخترمو اسمشو ميذارم زينب فوري خدا بهت بچه ميده.من كه اينجوري شد كه باردار شدم اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 واي خيلي سخت باردار ميشي پس😓 دعا كن خدا بهت يه بچه سالم بده...بگو دخترمو اسمشو ميذارم زينب فوري خد ... من این تاپیکوزدم ازنگرانی دربیام پس انقدربا قاطعیت نگوسخت باردارمیشی 😣خدا نعمتاشوهروقت بخوادبه ادم میده انشالله که مصلحت بدونه وزچدنتیجه بگیرم هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
رز_سفيد عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 1715 من این تاپیکوزدم ازنگرانی دربیام پس انقدربا قاطعیت نگوسخت باردارمیشی 😣خدا نعمتاشوهروقت بخوادبه ادم ... تجربمو گفتم عزيزم...اخه من دوسال طول كشيد😢انشاالله كه خدا يه سالمشو بهت بده گلم اى خدا مادرشوهرمو به راه راست هدايت كن.
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 تجربمو گفتم عزيزم...اخه من دوسال طول كشيد😢 انشاالله كه خدا يه سالمشو بهت بده گلم میدونم عزیزم،اخه خالم همینجوری بوداونم ازسن پایین تنبلی داشت سی وشش سالش بودازدواج کردوهمون ماههای اول باردارشدالانم دوتابچه داره خداروشکر هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 یه تایپیک دارم راجب این موضوع بخونش اصلا عجله نکن مرسی عزیزم خوندم دلم اروم گرفت،منم باراولی که دکترزنان رفتم باورت نمیشه چه کولی بازی دراورد گفت سریع وزنتوکم کن که تخمدونات دارن ازکارمیفتن بعدفک کنم متفورمین دادو دوباره رفتم چکاپ پیش یه دکتردیگه گفت بهت دارونمیدم هروقت خواستی بچه دارشی بیاپیشم اونموقع هنوزمجردبودم هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21558 نگرانی نداره دختر خوب.به منم گفتن حامله نمیشی چون تنبلی داری منم جلوگیری نکردم ماه دوم حامله شدم.فقط ... اره من هرروزپیاده روی دارم،دعاکن برام یکم دلم اروم بگیره هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚