2777
2789
عنوان

میشه بیاین 💖💖

265 بازدید | 28 پست

حالم خیلی بده مجبورم باخانواده همسرم زندگی کنم تاعید که خونمون خالی شه حالامستاجره گفته اگه 

پولم بدین شایدبهمن  ماه جمع کنه بره ماپولمون حاضره که بهش بدیم دعاکنیدزودترخونه روتحویلمون بده به خدادیوونه شدم اصلا راحت نیستم خونه پدرشوهرم هنوزجهیزیمم نخریدم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خداتو شکر کن خونت درحال اماده شدنه میدونی دیر یا زود میری من چی یکساله دارم طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی میکنم اصلا مستقل نیستیم همش دخالت دخالت هروز دارم حرص میخورم اونقد پولی هم نداریم بزاریم بریم معلوم نیست کی مستقل میشیم😔

چند وقته عروسی کردید؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
یک ماه و6روزه

عزیزم خداروشکر که تکلیفت معلومه و نهایت سختیت تا عیده دیگه 

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

من که۶ساله پیششون زندگی میکنم مث خونه بابامم باهاشون هرجا میره مادرشوهرم منم میبره باخودش انگار دخترشم شوهرمم سرباز بود یکسره پیشش بودم،ولی سختی کشیدم تا اخلاقشون اومد دستم تااونا منوشناختن فک نکنی به راحتیردوستم داشتن تازه منونخاستن برا پسرشون

عزیزم خداروشکر که تکلیفت معلومه و نهایت سختیت تا عیده دیگه 

آره ولی به خداخیلی بده هرلحظش برام عذابه مادرشوهرم خیلی آدم نرمالی نیست یه لحظه دوسم داره بعدش انگاردشمنشم😟

من که۶ساله پیششون زندگی میکنم مث خونه بابامم باهاشون هرجا میره مادرشوهرم منم میبره باخودش انگار دختر ...

ولی الان ایقددوستم دارن چون توروم حرف زدن هیچی نگفتم جزسکوت