2777
2789
عنوان

یعنی ممکن؟؟؟🤔😓

260 بازدید | 28 پست

بچه ها من همیشه بیستم هر ماه دقیقا سر وقت پری میشدم ، ماه پیش اقدام داشتم که بیست و پنجم شدم ، این ماه هم یک اقدام نصف و نیمه داشتم 😉 بعد هم تست پاپ اسمیر دادم و دکتر گفت  عفونت شدید داری اما دارو نخور تا پری بشی اما تا الان نشدم 😞

از کلینیک نی نی سایت پرسیدم میگه قبل از مصرف دارو تست بارداری بده 

آخه ممکنه بدون داشتن علامتی باردار باشم ؟؟؟ 🤔🤔🤔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اره عزیزم ممکنه با یه قطره باردار شدی و خیلیااااا اوایل بارداری اصلا علایمی ندارن یه تست  بیبی چک بزن راحت شو دیگه صبح ناشتا بزن

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی نصف ونیمه 🤣🤣

یعنی تا اتفاق افتاد سریع رفتم خودمو شستم 😀😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
اره عزیزم ممکنه با یه قطره باردار شدی و خیلیااااا اوایل بارداری اصلا علایمی ندارن یه تست  بیبی ...

واقعا؟؟؟؟ 

پس این چیه میگن خونریزی لانه گزینی و درد سینه و زیر دل و فلان 😞

اره که میشه چرا نمیشه  الهی که بارداری  سال دیگه شب یلدا بچه به بغلی  برا منم دعا ...

الهی یه روز که انتظارشون نداری خدا این هدیه رو تو دلت گذاشته باشه عزیزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آخه دکتر گفت عفونت شدید داری برای همین دلم نمیخواد الان باردار باشم 😞 تا الان هم فکر میکردم نیست چون علامتی ندارم ولی دوستان میگن بدون علامت هم میشه 

عفونت برای جنین خیلی بده 😫😫😫

خب چرا مگه نمیخوای باردار بشی

بر سر دوراهیم 😁 هم میخوام هم نه 

۹ ساله ازدواج کردم و یکمی تنبل شدم 😉 

واقعا؟؟؟؟  پس این چیه میگن خونریزی لانه گزینی و درد سینه و زیر دل و فلان 😞

دیشب انقدر گریه کردم که بیا حال منو ببین زهرمارم شد یلدا

سینه هام تیره شده و خیلییییی بد درد میکنه

ترشح دارم دل درد و همه چی بخدا قسم دو سه روز پیش از کمر درد تا صبح گریه میکردم

ولی بیبی چک لعنتی منفی شد ایت همه علایم ولی نمیدونم از چیه خسته شدم

دیشب انقدر گریه کردم که بیا حال منو ببین زهرمارم شد یلدا سینه هام تیره شده و خیلییییی بد درد میکنه ...

والا منم از استرس خیلی عصبی شدم 😞 به همه میپرم اما جرات نمیکنم بی بی چک بگیرم بازم گفتم وایسم تا آخر هفته شاید شدم 

بدم نمیاد باردار باشم اما با توجه به عفونتی که دارم و اینکه دکتر گفت دارویی که برای گوارشت میخوری باید سه ماه قبل بارداری حذف بشه خیلی میترسم و فکر میکنم الان وقتش نیست 😞

والا منم از استرس خیلی عصبی شدم 😞 به همه میپرم اما جرات نمیکنم بی بی چک بگیرم بازم گفتم وایسم تا آخ ...

وای بخدا منم دقیقااااا عین توام خیلی بی اعصاب شدم مخصوصا بعد رابطه باهمسرم حتی بهترین محبتارم میکنه ولی نمیدونم چرا سگ میشم اصلا حوصله ندارم بهونه گیر شدم

اصلا نگران نباش  خدا خودش بده خودشم نگهش میداره اره تا ۱۴ روز وایسا شدی ک هیچ نشدی بیبی چک بزن