2777
2789
عنوان

یعنی ممکن؟؟؟🤔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
وای بخدا منم دقیقااااا عین توام خیلی بی اعصاب شدم مخصوصا بعد رابطه باهمسرم حتی بهترین محبتارم میکنه ...

باشه عزیزم همینکارو میکنم 

چندسالته عزیز ؟ چندوقته ازدواج کردی؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۹ سالمه🙈🙈۲ سال و نیمه ازدواج کردم

ای جووونم 

بابا واسه تو که خیلی زوده بیخیال برو حالشو ببر 😍😍😍

وای کاشکی من همسن تو بودم چون اونجوری ۱۰ سال دیگه هم میتونستم راحت زندگی کنم 💃🏼💃🏼💃🏼😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ای جووونم  بابا واسه تو که خیلی زوده بیخیال برو حالشو ببر 😍😍😍 وای کاشکی من همسن تو بو ...

فدات خواهری 

اخه دیگه وقتشه بچه دار شم مامانم ایناهم دورن ازم صبح تاشب تنهام سرگرمی ندارم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
فدات خواهری  اخه دیگه وقتشه بچه دار شم مامانم ایناهم دورن ازم صبح تاشب تنهام سرگرمی ندارم

من یکی از دلایلی که باردار نشدم این بود که از خانواده ام دور بودم 😀 الان فکر میکنم چقدر لوسم

اما الان ۱ ساله اومدم شهری که خانواده ام هستن 

ایشالله هر چی خیره برات  پیش بیاد عزیزم 😘😘

من یکی از دلایلی که باردار نشدم این بود که از خانواده ام دور بودم 😀 الان فکر میکنم چقدر لوسم اما ا ...

ای جان عزیزم انشالا باهم مامان شیم

ولی خب من شهری ک مادرم اینا زندگی میکنن رو دوس ندارم اصلااا همسرمم مرد خوبیه همیشه میپرسه میگه میری ببرمت هرچقد میخای بمون ولی خب نمیشه اونوقت اقدام کنیم خخخخ مجبورم بمونم 

ای جان عزیزم انشالا باهم مامان شیم ولی خب من شهری ک مادرم اینا زندگی میکنن رو دوس ندارم اصلااا همسر ...

نه گلم سعی کن همسرتو تنها نزاری ، نه برای اینکه خدایی نکرده بخواد کاری کنه فقط به این دلیل که انقدر بهت عادت کنه که نتونه بدون تو بخوابه ، چون مردها مثل خمیر هستند و هر چقدر بخوای میتونی شکلشون بدی اما با سیاست 😉

خوشبخت باشی گل دختر 

نه گلم سعی کن همسرتو تنها نزاری ، نه برای اینکه خدایی نکرده بخواد کاری کنه فقط به این دلیل که انقدر ...

اره عزیزم خودمم بهش عادت کردم هم به اون هم‌خونه خودم نمیتونم خونه کسی بمونم 

راستی امروز پریود شدم😔😔😔

اره عزیزم خودمم بهش عادت کردم هم به اون هم‌خونه خودم نمیتونم خونه کسی بمونم  راستی امروز پریود ...

عزیز دلم  اشکالی نداره ، خیلی خیلی فرصت داری برای بچه دار شدن ، انشالله به وقتش سورپرایز میشی 😍😍😍😍

کاشکی من پریود بشم 😩 بیشتر به خاطر عفونتم میگم ، چون دوست دارم همه چیز اکی باشه و بعد باردار بشم 😞

گلم برای پریود شدنت عرق رازیانه روزی یه استکان بخور 

ولی روزایی ک پریود شدی نخور

خیلی خیلی خوبه انشالا هردو مامان شیم

اره که میشه چرا نمیشه  الهی که بارداری  سال دیگه شب یلدا بچه به بغلی  برا منم دعا ...

سلام عزیزم ، برای مرور خاطراتم اومدم تاپیک های قدیمیمو بخونم ، یادته گفتم مگه ممکن باردار باشم ؟؟ بله باردار شدم و الان پسرم دوماهشه و با پیش بینی شما شب یلدارو سه نفره برگزار میکنیم 😊 الهی که شما هم به آرزوت برسی و باردار بشی ، نمیدونم شایدم شدی 🤔 

سلام عزیزم ، برای مرور خاطراتم اومدم تاپیک های قدیمیمو بخونم ، یادته گفتم مگه ممکن باردار باشم ؟؟ بل ...

سلام فدات شم 

وای عزیزم چقد خوشحال شدم برات ❤❤❤❤❤🥺🥺🥺🥺🥺🥺خدا خیلی بزرگ❤❤

من هنوز اندر خم این کوچم 

برام خیلی دعا کن😭😭😭

من مامان شدم🥲
سلام فدات شم  وای عزیزم چقد خوشحال شدم برات ❤❤❤❤❤🥺🥺🥺🥺🥺🥺خدا خیلی بزرگ❤❤ من هنوز ان ...

الهی که تو هم مثل من سورپرایز بشی و از وجود یه کوچولو تو زندگیت لذت ببری ♥️🙏🏻 همونطور که خودت میگی خدا خیلی بزرگه عزیزم ، منتظر خبر بارداریت همینجا هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی که تو هم مثل من سورپرایز بشی و از وجود یه کوچولو تو زندگیت لذت ببری ♥️🙏🏻 همونطور که خودت میگی ...

فدات بشم

خدا خودتو و بار شیشتو حفظ کنه خدا نگهدارتون باشه

منم از دعات بی نصیب نزار 

بوس❤

من مامان شدم🥲