2777
2789
عنوان

کیکم خراب شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 36 پست
عزیزم برای پخت کیک هیچ وقت همزمان روشن نکن . کیک هم مثل غذا بازد از زیر پخته بشه . کاملا که پخته شد ...

خب اونجوری زیرش میسوزه فدات،من زیرشوروشن کردم داشت سیاه میشدخاموشش کردم دیدم بازم وسطش خمیره

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونجوری زیرش میسوزه فدات،من زیرشوروشن کردم داشت سیاه میشدخاموشش کردم دیدم بازم وسطش خمیره

حتما درجه رو زدی بالا عزیزم که زیرش سیاه شده و وسطش خام یا مواد کیکت زیاد بوده

خب پس دلیل دیگه ایی داره احتمالا قالب متناسب با مواد نیست کوچیکتره . باید مواد یجور مناسبی باشه که به اندازه پف کن و کاملا بپزه . اتفاقا منم یک ساعت پیش کیک پختم عکسش رو هنوز داخل فر بود گزاشتم  . من تجربه همزمان رو ندارم برای همین نمیدونم دقیقا چطور میشه . فرصت داری یکی دیگه درست کنی نگران نباش

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
منم خودم درست میکنم اردتو الک کردی.سفید تخم مرغتو خوب هم زدی در فر یاتسترتو وسط کار باز نکردی

والا همه رو اینجوری کردم اما مثل قبلا پف نکرده روغنش خیلی زیاد بود 

دعاتون واسه سالم بودن بچه م که میخوام در آینده داشته باشم بزرگیتونو میرسونه ممنونم ازتون 🙏
خب پس دلیل دیگه ایی داره احتمالا قالب متناسب با مواد نیست کوچیکتره . باید مواد یجور مناسبی باشه که ب ...

ازه عزیزم میخام یکی دیگه درست کنم

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

خردش کن پاپ کیک درست کن باهاشون

خیلی هم خوشمزه میشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
پس چرا پف نکرد من پودر اماده نخریدم خودم درست کردم 

منم هروقت باروغن جامددرست میکنم پف نمیکنه،حتما بایدروغن مایع باشه  

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792