2777
2789
عنوان

کیکم خراب شد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 36 پست
پاپ کیک چیه فدات همینجوریزخوردوپودربخوریم یعنی؟😳

تونت سرچ کن

خرد وپود میکنی با شکلاتی که ذوب شده مخلوط میکنی و گلوله میکنی بعد میذاری یخچال خنک شه

این کلیاتش بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاپ کیک در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/316c40516abf08e600f32a739309ce97

مواد لازم برای۷ نفر

مواد اصلی  

شکلات تخته ای  ۲۰۰ گرم

ترافل    به مقدار لازم

نی پلاستیکی    به تعداد لازم

کیک پودر شده  ۲ لیوان

خامه‏ صبحانه  ۱ بسته

پودر نارگیل   ۱/۳ لیوان

روغن مایع  ۵۰ گرم

طرز تهیه

۱- ابتدایک کیک ساده کاکائویی تهیه نمایید سپس وقتی به دمای محیط رسید با استفاده از دست یا میکسر آن را پودر کنید

۲- در این مرحله به کیک پودر نارگیل و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید

۳- از این خمیر حاصله توپ هایی به اندازه یک اسکوپ درست کنید و خوب بین دو دوست خود بچرخانید تا گرد شوند

۴- سپس توپک هارا ۱تا۲ ساعت درون یخچال قرار دهید برای کم شدن وقت میتوانید آنهارا نیم ساعت درون فریزر قرار دهید

۵- در این مرحله شکلات هارا به روش بن ماری آب کنید همراه با روغن

۶- بعد از اینکه شکلات هارا آب کردید و توپک های شما آماده هستند ابتدا نی را درون شکلات آب شده بزنید و بعد وارد توپک ها کنید و توپک هارا در شکلات بغلطونید.

۷- توپک هارا در اسفنج ثابت کنید تا شکلات اضافی آن چکه کند

۸- در پایان کار توپک هارا با استفاده از ترایفل رنگی و یا پودر نارگیل و انواع مغزها تزیین کنید

سایر نکات

این کیک بسیار ساده است و خوردنش هم راحت تره و برای جشنای تولد کودکان ومهمونی ها خوبن و کثیف کاری راه نمیفته کیک کاکائویی رو میتونین آماده پودر کیک بخرین و درست کنید یا اینک خودتون ساده درست کنیدامیدارم درست کنید و لذت ببرید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

میتونی فقط شکلات بزنی وخامه نزنی رو اسفنج گذاشته