2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تن ماهی نده عزیزم به گربه باعث مرگش میشه میتونی تو اینترنتم سرچ کنی جزو غذاهای ممنوعا برای گربس

وای جدی؟ خداروشکرررر اون گربه ها زنده موندن خبر دارم ازشون. شیرم که میگن ندیم.. چی بدم خوبه؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
وای جدی؟ خداروشکرررر اون گربه ها زنده موندن خبر دارم ازشون. شیرم که میگن ندیم.. چی بدم خوبه؟

مرغ و ماهی معمولی نه تن ماهی دل مرغ و این چیزام خوبه براشون عزیزم

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
من از گربه بدم میاد مو میریزه نازایی میاره یکم شیر داغ بهش بده فردا هم زنگ بزن حمایت از حیوانا ...

توی کدوم قرن زندگی میکنین؟ 

از لحاظ علمی ثابت نشده که موی گربه نازایی میاره و شیر معمولی هم مناسب گربه نیست.وقتی نمیتونید راهنمایی کنید ترجیحا سکوت کنید🙏