gunesh1371 مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3139 عنوان بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه | مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست سلامبچه ها یه بچه گربه اوردیم خونمون طفلی غریبی میکنه😍😍😍نمیدونم چیکارش کنم میترسه ازمونداشت،از سرما یخ میزد بیرون شوهرم گفت گناه داره ببریم خونه نگه داری کنیم ازشکسی میتونه اطلاعات بده بهم،در مورد،نحوه دسشویی کردنش و غذاش و جا خوابش و ایناممنون میشم 1397/09/30 | 03:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gunesh1371 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 3139 راستی استارتر واقعا کار خیلی خوبی کردین این کار شما خیلی برکت میاره تو زندگیتون من از وقتی مامانم نگ ... فداتشم عزیزم انشالله روزی ماهم خوب میشه
حقوق_حیوانات عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 2142 فداتشم عزیزم انشالله روزی ماهم خوب میشه انشا... عزیزم مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
خانم_اقیانوس عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 2862 تن ماهی نده عزیزم به گربه باعث مرگش میشه میتونی تو اینترنتم سرچ کنی جزو غذاهای ممنوعا برای گربس وای جدی؟ خداروشکرررر اون گربه ها زنده موندن خبر دارم ازشون. شیرم که میگن ندیم.. چی بدم خوبه؟ هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
حقوق_حیوانات عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 2142 وای جدی؟ خداروشکرررر اون گربه ها زنده موندن خبر دارم ازشون. شیرم که میگن ندیم.. چی بدم خوبه؟ مرغ و ماهی معمولی نه تن ماهی دل مرغ و این چیزام خوبه براشون عزیزم مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
زمیفخصخژاایی عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11 سلام وقت بخیر من هم سه تا گربه دارم یکیش مامانش دو تا هم بچش هر سه تاشون کپی اینه اینا خانگی هستن؟ چون خیلی پشمالو ان
زمیفخصخژاایی عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11 سلام وقت بخیر من هم سه تا گربه دارم یکیش مامانش دو تا هم بچش هر سه تاشون کپی اینه اینا خانگی هستن؟ چون خیلی پشمالو ان پرشین هستن؟
fatiima_ عضویت: 1400/09/14 تعداد پست: 206 من از گربه بدم میاد مو میریزه نازایی میاره یکم شیر داغ بهش بده فردا هم زنگ بزن حمایت از حیوانا ... توی کدوم قرن زندگی میکنین؟ از لحاظ علمی ثابت نشده که موی گربه نازایی میاره و شیر معمولی هم مناسب گربه نیست.وقتی نمیتونید راهنمایی کنید ترجیحا سکوت کنید🙏
horaaaaaaaaaa عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 128 من بدم میاد عکسشم گذاشته این نمیمیره بندازش بیرون کل خونت پر از موی گربه میشه خب چرا مياي تو تاپيك،مريضي؟ از خود راضي موهاش رو مبل تو ميريزه مگه؟! جمع كن بابا حالم بهم خورد روت!
horaaaaaaaaaa عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 128 بوکونش تو کارتون بزار کنار بخاری یکم شیر هم بهش بده فردا زنگ بزن بیان ببرنش ظرفهای غذام بنداز بیر ... كاش من جاي مادرت بودم ميزاشتمت تو كارتن ساعت ٩شبم ميزاشتمت جلو در.حيف 😃