2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
بچه ها کاش میشد فیلمشو بزارم اومده بیرون داره بازی میکنه،با،شوهرم خخخخ

هیچ جوره نمیشه ؟ :(((( یه کانال ت.لگرام خالی بساز فیلم بذار لینکشو بده من :)))) 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دوست داشتنیییییی :(((

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

خاطره ای بااجازتون بگم یه خانواده ای میشناختم توخیابون گازمشهد همگی معتادبودن ،خونه ما فلکه ضدبودیک کورس اتوبوس ازاول تااخرخط مثلا،یه گربه داشتن بدبخت اونم دودی شده بودهمش ولو وبیحال ولاغر،بزرگسالم بود،دلم سوخت آوردمش خونم ،توراه توجعبه ی میوهم نکرد،امدم گذاشتمش روپارچه برم غذابراش بیارم برگشتم دیدم ببخشیدکمی کثیف کرده روپارچه ،گفتم عزیزم توبایداول ترک اعتیادکنی  ،گربه های محله ما همگی ورزشکارجنگجو وچالاک،باهمون پارچه گذاشتمش کنارکوچه ،ده دقیقه بعد صدای دادوبیدادگربه نرهای محل بلندشدکه تومحل ما؟معتاد؟خلاصه ده روزدیگه داشتم میامدم خونه ،دیدم گربه معتادترک کرده باموهای سیخ سیخ ازسرکوچه میاد قبراق ،اما ب چپ وراستش وجلوش باعصبانیت میووووو پف میووووپف میکنه،گربه های محله ترکش داده بودن بعدها خیلی تپل وخوشگل شده بودمیدیدمش ،بلاخره هم بایکی ازماده گربه های خوشگل ازدواج کردوصاحب دوتابچه شکل خودش ،توحیاط یکی ازهمسایه زندگی میکرد،من چون اولش کثیف کاری کرد چندشم شدازش

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بچه ها یه نظری در مورد اسمش بدین

دختره یا پسره؟نمک.ریحون.زیتون.فندق.فلفل.

ب غیر از زیتون همش اسم گربه های تو حیاط منه...البته نمک و زیتون مردن...مامانشونم مواظبشون بودا...نمیدونم چرا مردن...

شما و همسرتون بسیار بزرگوار و دریا دل هستید...

انشاالله دعای خیر پیشی کوچولو ی جایی ک فکرشم نمیکنید گره ای از زندگیتون باز میکنه ک خودتون تو کار خدا بمونید...

دختره یا پسره؟نمک.ریحون.زیتون.فندق.فلفل. ب غیر از زیتون همش اسم گربه های تو حیاط منه...البته نمک و ...

سلام گلم خوبی ببخش الان دیدم پستتو 

فداتشم ما کاری نکردیم که 

این حیوون هم جون،داره و خیلی کوچولوهست 

هرکی جای ما بود و تو اون وضع میدیدش میبردش خونش

امروز هیچجا باز نبود نتونشتم ببرمش دامپزشک،ولی فردا حتما میبرم

عزیزم چه گربه نازی منم چند وقت پیش یکی همینقدر کوچیک شایدم کوچیکتر پیدا کردم بردم خونه مامانم اینا اخه خودم باردارم. شما اوایل بهش بیشتر شیر بده یا پستونک بخر باهاش بهش شیر بده اگه غذا بهش زیاد بدی چون کوچیکه نمیتونه هضم کنه و خدا نکرده میمیره. واسش خاک بذار و یه جعبه با پارچه های پشمی گرم که توش بخوابه عکس گربه مام اینه

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
عزیزم چه گربه نازی منم چند وقت پیش یکی همینقدر کوچیک شایدم کوچیکتر پیدا کردم بردم خونه مامانم اینا ا ...

سلام خانمی

همین،کارارو کردم و،رفتم پیش دامپزشک و،واکسنشو،هم،زدیم،و،اوردیم،خونه براش رفتیم،شونه ووسایل بهداشتی خریدیم و با یه سبد کوچیک،واسه،خوابش.😄😄😄

و غذا و شیر مخصوص گربه خریدیم براش که میگن،بدون لاکتوز هست و مواد افزودنی داره 

سلام خانمی همین،کارارو کردم و،رفتم پیش دامپزشک و،واکسنشو،هم،زدیم،و،اوردیم،خونه براش رفتیم،شونه ووسا ...

وای خیلی نازن گربه ما الان دیگه ماشا... بزرگ شده زمستون که تموم شد ازادش میکنیم بره. گربه مام خیلی کوچولو بود وقتی پیداش کردم مامانش ولش کرده بودو دو سه روز به گفته مغازه دارا گشنه گوشه خیابون افتاده بود انقدر نوزاد بود که شیرو نمیتونست تو ظرف لیس بزنه بخوره و وقت راه رفتن تلو تلو میخورد و تعادل نداشت تو عکس معلومه در مقیاس با شیشه شیر و دست مامانم  

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

راستی استارتر واقعا کار خیلی خوبی کردین این کار شما خیلی برکت میاره تو زندگیتون من از وقتی مامانم نگ۶داری گربه رو قبول کرد میخواستن کار خونه سازی کنن گره خورده بود اما شکر خدا تمام کاراشون راه افتادو بهترین خونه رو دارن میسازن اصلا خودشونم تعجب کردن چطکر گره از همه کارشون باز شد

من عاااااااشق گربه ام یعنی عاشق. اونم گربه ی خیابونی. ینی تا سر حد مرگ عجله داشته باشم بازم تو خیابو ...

تن ماهی نده عزیزم به گربه باعث مرگش میشه میتونی تو اینترنتم سرچ کنی جزو غذاهای ممنوعا برای گربس