2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
😬😬😬چه مطمینم هستی ،عزیزم موی گربه ربطی به نازایی نداره 😉😉😉یکم مطالعه کن میفهمی

عزيزم دخترعمهي  خودم مريض شد بخاطر همين گربه و كارش ب عمل كرد مريضيشم مربوط ب رحم و تخمدانش ميشد 

ديگه عمم مجبور شد گربه رو از خونه خارج كنه

خواهر خودم وقتي تازه باردار شده بود يه ازمايشي داد گفتن يه ويروسي تو خونته ك از گربه و سگ ب انسان منتقل ميشه و براي جنين خوب نيس

يكي ديگه از فاميلامون خيلي صرفه ميكرده ميبرنش دكتر و عكسبرداري ميفهمن ك يه مو رفته تو ريه ش اونا هم گربه نگه ميداشتن

حيوون نگه داشتن خوبه من اصلا منكر اينكه حيوانات رو بايد دوس داشته باشيم نيستم ولي خيلي بايد مراقب بود حتما بايد از نظر سلامتي چك بشن وگرنه ناقل بيماري هستن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من چندی پیش چنین کاری کرد اما اون گربه سه چهار روز بعد فوت کرد. علتشم گفتن که اولا جاش گرم نبوده به حد کافی (دوستم فک میکرد جای گرمی مهیا کرده ولی به جای بسیار گرمتری نیاز داشت اون) بعدم اینکه شیر پاستوریزه بهش داده بود درصورتی که باااااید شیر مخصوص میخرید براش.

جدا از اینها، کلا باید حتما حتما یا به بچه گربه ای فقططط با دستکش دست زد یا تا اخر عمر نگهش داشت. وقتی انسان به بچه گربه دست بزنه، مادرش از روی بو تشخیص میده چنین چیزی رو و دیگه قبولش نمیکنه. چه بسا اینکه حتی اگه ولش کنید بقیه گربه ها یا حتی خود مادرش اونو بخورن. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
عزيزم دخترعموي مريض شد بخاطر همين گربه و كارش ب عمل كرد مريضيشم مربوط ب رحم و تخمدانش ميشد  دي ...

https://www.delgarm.com/marriage/162966-موی-گربه-نازایی-زنان

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

این لینک ها رو حتما حتما بخون

لینک یک

لینک دو

لینک شه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
اصلا گربه یه حس بد بهم میده ولی اگه سگ خودشو با زبون تمیز نمیکرد حتما یکی میخریدم من اگه بی ...

من خودمم عاشق سگ وگربه ام ،بچه ها قبول کنید راست میگن ،گربه 3درصدانسانهارودوست داره بخاطررفاه خودش اماسگ ازجونشم میگذره برای صاحبش یاکسیکه بهش محبت کنه ،من تاحلا ازبچگی خیلی گربه داشتم گاهی فرارمیکردن دربازبودبااینکه مثل مادرش بودم مهربون خخخخخ اما یه سگ داشتم بعداینکه شوهرم ب کسی بخشیدش دوسال بعدکه اصلامنوندیده بود اوردنش نزدیک خیابون خونمون مثل تیر خودشو ب خونمون رسوندوپریدبغلم   

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من همیشه تمام ابراز علاقه هام آمیخته با خشونتو وحشی بازیه😂وقتی یه بچه یا حیوون یا پرنده با نمک میبی ...

وااای😂😂😂😂😂😂 بلااااانسبت😁❤

منم پسرمو فشاااااار میدممم محکمممم بوسش میکنم شوهرم میگه ولشکن داغون کردی بچه رو😂😂😂

🖤

عزيزم دخترعمهي  خودم مريض شد بخاطر همين گربه و كارش ب عمل كرد مريضيشم مربوط ب رحم و تخمدانش ميش ...

دوست عزیزم ببین من مخالفتم با این موضوع بود که گفته شد موی گربه باعث نازایی میشه😊😊

من عاااااااشق گربه ام یعنی عاشق. اونم گربه ی خیابونی. ینی تا سر حد مرگ عجله داشته باشم بازم تو خیابون وایمیستم نگاشون میکنم یا تن ماهی میخرم براشون :(( اینقد دوستشون دارمممممم که از ترس اینکه نتونم خوب نگهداریش کنم نمیارم خونه :( ولی از تماشا کردنش یه دنیا لذت میبرم

من پیجتو سیو میکنم مرتب عکس بذار ازش باشه؟

وااای😂😂😂😂😂😂 بلااااانسبت😁❤ منم پسرمو فشاااااار میدممم محکمممم بوسش میکنم شوهرم میگه ولشکن داغ ...

بیخیال اهمیت نده لذت ببر😂بگو بچه به دنیا آوردم محکم فشارش بدم بوسش کنم عشق کنم که یه مادرم😍