2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
اره،شوهرم نشون،داد بو هم کرد وای الان پنج شیش ساعته نرفته دسشویی

ببرش بذارش تو خاک ببین واکنشی نشون نمیده،من خاله ام گربه داره خونه اشون ویلائیه  وقتی دسشوئی داره میره تو حیاط دسشوئی میکنه بعد میاد تو خونه خیلی باحاله😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییلی نازه دوسش دارم ولی چرا اوردین تو خونه هنوز از سلامتش خبر  ندارین 

ببرید دامپزشکی چکش کنه بعد نگه داری کنین فعلا بذارین تو یه جعبه گرم  شه رو فرشتون راه نره 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
بچه ها نگفتین،اسمشو چی بزارم

بوبی ،طلا،ملوس ،خط خطی ،خوشقدم ،تاتی ،فی فی ،چش سیاه تربچه ،کتی ،چون چندرنگه احتمالا دختره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خیییلی نازه دوسش دارم ولی چرا اوردین تو خونه هنوز از سلامتش خبر  ندارین  ببرید دامپزشکی چ ...

نمیدونم،دلم سوخت داشت،یخ میزد،بیرون رفته بود،زیر یه کارتون یخچال،قایم،شده،بود،اوردیم،خونه،ولی فردا،حتما میبرم دامپزشک