2777
2789
عنوان

بچه ها یه گربه کوچولو اوردیم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 7441 بازدید | 173 پست
تو اینترنت سرچ کن دینمون خرافی هست اینترنت هم خرافه عطایا؟ 

اگر گربه انگل توکسوپلاسموز داشته باشه و منتقل کنه گویا مشکلاتی پیش میاد! البته اگر داشته باشه در غیر این صورت مو به تنهایی موردی نداره.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای قربوووونش چه ناااازهههههه😍 ووووی ووووی وووووی دلم رفت😍  من جات بودم میبردمش تو دستشویی ...

اصلا اعتماد نمیکنه بهمون فعلا

زیاد،نمیاد کنارمون 

مثلا الان شوهرم،داشت،تلوزیون میدید رفت رو کولش بعد برگشت زودی بدو بدو رفت زیر مبل😂😂😂

بچه ها خیلی هم کوچیک نیست براش شیر و پنیر گزاشتم خورد ولی میره،زیر مبل همش میترسم،دسشویی کنه خونه دل ...

گربه ها به طور غریزی جائی که خاک باشه دسشوئی میکنن،براش باید یه جا فراهم کنید به عنوان دسشوئی

خوبه که شوهرتم علاقه داره

شوهر من‌ اصلا حیواناتو دوس نداره وگرنه الان خونه من باغ وحش بود😍😂

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
آخه یادمه یکی تو همین سایت تاپیک زده بود جوجه اردکش رو حوله پیچ کرده بود گذاشته بود زیر شوفاژ که گرم ...

اون دیگه صاحب جوجه مشکل داشته

بدبخت جوجه هه

من از بچگی با گربه مشکل داشتم

این دوستمون هم شوهرش هرچی گربه تو کوچه بوده جمع کرده اورده

گربه ها به طور غریزی جائی که خاک باشه دسشوئی میکنن،براش باید یه جا فراهم کنید به عنوان دسشوئی

جا درست،کردم،تو یه،لگن خاک،ریختم گزاشتم کنار بخاری میگم یعنی میدونه بره اونجا دشویی کنه؟؟؟؟