2777
2789

بچه ها شوهرم حس خوبی ب خانوادم نداره و همش بهشون حسادت میکنه عین بچه ها بامن لج میکنه پشتشون حرف میزنه مدامم توخونه بابت مامانم بامن تو جنگه . بهونه های الکی میاره اونارو بد میکنه پیشم ک چرا مادرت الان فلان کارو نکرد ی چرا اینو بیشتر خورد ی چرا دست ب لباسم زد واییی ازش خسته شدم چیکارش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله زنکه متاسفانه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

ب نظرم داری ی جوری وانمود میکنی ک احساس میکنه مامانت رو بیشتر ازش دوست داری واسه منم اوایل اینجوری بود

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ب نظرم داری ی جوری وانمود میکنی ک احساس میکنه مامانت رو بیشتر ازش دوست داری واسه منم اوایل اینجوری ب ...

ن بخدا تنها مشکلش ک مامانم نی با خواهر برادر همه درگیره بخدا کم اوردم

😐

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏