2777
2789
عزیزم منم مشکل شمارو داشتم یه کرم هست اگه مرتب استفادش کنی هموروعیدیا بواسیر رو درمان میکنه
اسمش همرکس و قیمتشم 7000تومنه
عالیه امتحانش کن
خوشگلترین ونازترین فرشتشو خدا بهم قرض داده
آرتین نازم عشق مامان دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بواسیر داشتم اونم درحد تیم ملی بعد از زایمانم نمیتونستم بشینم خیلی وحشتناک بود ولی با دوروز استفادش بواسیرام یکم التهابش خوابید بعد هم مداوم استفاده کردم الان اصلا مشکلی ندارم
خوشگلترین ونازترین فرشتشو خدا بهم قرض داده
آرتین نازم عشق مامان دوست دارم
تبریزیها یه جور داروی گیاهی با خرما تخم کرفس و چربی کوهان شتر ... درست میکنن معجزه میکنه.

از بچه های تبریزی بپرس یا میتونی بری عطاری ازشون بپرسی. داروهای گیاهی خوبی دارن.

من معجزه شو برای یکی از فامیلا دیدم که میگم.

ملتی که کتاب نمی خواند بایــــــــــــــــد تمام تاریخ را تجربه کند.
یه سوال
یه چند مورد از این تاپیک قبلنا زده شده بود
یه سری از خانوما گفته بودن بعد زایمان بواسیر گرفتن
می خوام بدونم یعنی هرکس زایمان کنه بواسیر می گیره؟
خواهشا بگید و اگه اره دلیلش چیه؟ و راه چاره اش؟
نوشین جان زایمان طبیعی اگر بد انجام بشه به عضلات کف لگن فشار زیادی میاره که باعث افتادگی رحم ،مثانه و رکتوم ( بواسیر )میشه من بیچاره که سر زایمان اولم اینقدر بهم آمپول فشار زدن که هر 3 مورد مشکل رو پیدا کردم و با زایمان دوم بدتر بدتر شد... الان که بچم رو از شیر گرفتم باید عمل کنم
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
ستایش در کنار مواردی که دوستان گفتن مصرف زیاد مایعات و میوه و سالاد و تحرک کافی به دفع کمک می کنه و از مشکلاتت کم می کنه...
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
سلام دوستان امیدوارم همیشه سلامت باشید . دوستان بیماری شقاق و بواسیر با هم فرق دارند هر دو مشکل م ق ع د هست ولی متفاوت ........................شقاق تر ک خوردگی داخل مقعد هست که گاها خونریزی هم داره ولی بیرون زدگی و درد نداره فقط سوزش به هنگام دفع و ........................... ولی بواسیر یا همورئید معمولا مخاط داخلی مقعد بیرون می زنه گاها کبود میشه همراه با درد زیاد و خونریزی درمان هر دو بیماری یکی نیست ولی شبیه هم هست و .................و بیماری یبوست هر دو رو تشدید می کنه و وارد شدن فشار زیاد به ناحیه
خداوند خوبیها همیشه سپاسگزارت هستم تا ابد