2777
2789
عنوان

عروسی دعوتم.الان لباس مجلسی چی مده؟

2493 بازدید | 28 پست

بنده به عنوان خواهر عروس یه هفته دیگه باید برم عروسی و هنوز هیچی نخریدم.

البته هنوز هیچ خریدی نکردم.قرار نبود عروسی بگیرن الان نظرشون عوض شده.

جدیدا کسی رفته بازار یا عروسی داشته لباس خریده باشه بتونه راهنمایی کنه.

کمی هم اضافه وزن دارم هر چی من میپسندم نمیشه بپوشم قلمبه سلمبه میشم....اونی هم که سایزم میشه بی ریخته. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرپ ساده بلند 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اگر چاقی لمه نخر بیشتر برجستگی های بدنت و نشون میده زشت میشه یه لباس که پارچه اش خشک باشه و اندازه ات باشه بخر

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
160 70

فقط 10کیلو اضافه وزن داریاااا یجوری گفتی گفتم 100کیلویی هستی. یه لباس بگیر که تا پایین سینت تنگ باشه بقیش یجورایی کلوش باشه اگه پوستتم خوبه یه لباس بگیر پشتش باز باشع

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

ازون قشنگا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

اول برو یه گن درست و حسابی بخر و بعد برو خرید لباس.من تازگی لمه خریدم چسبون تا زیر زانو.اما لاغرم.

کرپ ساده مشکی هم بود خیلی ناز بود.بالاش مخمل گلدار کار شده بود.مشکی.

الان بیشتر ماکسی آستین بلند و پوشیده میبینم.

مثل قبلا باز نمیپوشن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️