2777
2789
عنوان

ختم دعاى معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 5576 بازدید | 764 پست
میدونم عزیزم آخه من یه سری شرکت کردم توی ختم معراج اینجا. هر روز میخوندم بعد فهمیدم مثل اینکه یه روز ...

آها نه ما تا٤٠روز هر روز ميخونيم  اسمت رو همون آراگوناث بنويسم ؟

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
آها نه ما تا٤٠روز هر روز ميخونيم  اسمت رو همون آراگوناث بنويسم ؟

بله عزیزم همین اسم خوبه چون اسم خاص خودم هست و معادل هم نداره   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهمون خبر بده کی شروع میشع

باشه عزيزم تا امروز  به اميد خدا تكميل شيم  فردا يا پس فردا شروع ميشه تو همين تاپيك ميگم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

منم میخوام شرکت کنم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
الان چند نفر شدیم ؟  به ترتیب اسم ها ختم خونده میشه؟

تا الان ٣٤نفر شديم ٦نفر كم هس بله هر كى به ترتيب اسمش رو گفته باشه به اون ترتيب پيش ميريم گلم

منم هستم. یه سوال ؟ هر روز بخونیم از کی؟ شرایطش؟

هر روز تا ٤٠روز هر روز به نيت يه نفر خونده ميشه تا ١٢شب  اون روز بايد بخونيد 

هر روز تا ٤٠روز هر روز به نيت يه نفر خونده ميشه تا ١٢شب  اون روز بايد بخونيد

پس اسم منم بنویس. از کی شروع میشه هم بگو

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
پس اسم منم بنویس. از کی شروع میشه هم بگو

دو نفر ديگه مونده كه اونم امشب تكميل ميشه از فردا انشالله