2777
2789
عنوان

من ی زنم🙂

374 بازدید | 54 پست

ی آدم با کلی شور و ذوق و مهربوووونی 

طوری ک خودم از دست خودم لجم میگیره ...

همیشه دهنده ام ...

همیشه دور و بری هام از انرژیم شاد میشن

همیشه هر جا برم دست نگه نمیدارم چ خونه مادرم چ مادرشوهرم...

برای همسرم ی زن نمونه ام...از خانه داری و بچه داری و آشپزی و همه چی ...

همیشه نقش حمایتگر دارم...

همیشه چاله چوله ها رو پر کردم 

همیشه پر از زندگی ام

خنده از لبم نمیفته ...

تازه ۱۰ماهه خدا ی پسر ناز بهمون داده...صدهزار مرتبه شکر...

اما خسته ام...

از این همه تکرار 

توقع

تنها کاری ک برای خودم میکنم ی باشگاه

ن میتونم دوست داشته باشم...

ن کارهایی ک دوست دارم بکنم...چون همسرم ب اسم علاقه و حرفاش یا خیلی شیک منصرفم میکنه یا پشیمون

تازه ۲۷سالم شده

اما دلم پر 

از خودم 

زندگی 

ی زندگی و جوونی ب خودم بدهکارم 

حس میکنم پیر شدم ...😔😕😔😕

حس میکنم چهره ام هم داره پیر میشه 

😕😔😔😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هعیی

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خب تقریبا میشه گفت همه زنا اینطوریه ن کم و بیش

اکثرا دور و بری هام و میبینم ...زیاد ب زندگیشون اهمیت نمیدن.همش دنبال بهانه از خانواده همسرشونن.همش دنبال زندگی خودشونن تا مشترک .‌‌‌

منم یه زنم. اما داغون از بی مهری مادرررررر

نامردی برادررررررر

بی شعوریه خانواده شوهررررر

مریضی پدررررر 

و آخر مریضی منه خاک برسررررررر😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
من باشگاه دوست ندارم چرااااا اینجا همه عشق باشگاهن 

من بعد زایمانم بخاطر اضافه وزن مجبور بودم

اما الان بعد ۶ماه بدون ورزش کلا دپرس میشم ...

ورزش حتی تو خونه هم خوبه ....