2777
2789
عنوان

جواب عکس رنگی

10227 بازدید | 24 پست

سلام دوتان لطفا اگه کسی تجربه یا اطلاعات درست داره راهنماییم کنه .خیلیییی استرس گرفتم 

امروز جواب عکس رنگی رحم بردم دکتر خیلی ترسوندتم .اولش که گفت تو جفت لوله هات پیچ خوردگی دیده میشه در حالیکه تو جوابش فقط سمت راست پیچ خوردگی داره و گفت  باید بری لاپاراسکوپی پیش دکتر ال یاسین معرفی کرده .بعدشم گفت احتمالا لازم باشه  ivf کنی .

جواب عکس رنگیم این بوده :

ماده حاجب وارد کاویته رحم شده .علائم تورم در مخاط کانال سرویکس مشهود است .ناحیه ایسم طبیعی میباشد.ماده حاجب از رحم وارد لوله های رحم شده.لوله رحم در طرف راست پیچ خورده و در مجاورت فوندوس رحم تصویر شده.ماده حاجب از هر دو لوله وارد فضی ازاد پریتوان شده و باز است .

در کلیشه کنترل پس از ۳۰ دقیقه گرفته شده هر دو لوله رحم باز است .

( جواب سوالتونو نمی دونم ولی انشاالله ک هیچی نیست ) 

درد داشت ؟؟😥

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سالم سالمي منم يه لولم پيچ خورده بود دكتر گفت هيچي نيست الكي شلوغش كرده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاپارا براي چي؟؟؟؟ والا ايني كه تو نوشتي چيزي نداره مگه اينكه چيزي رو نگفته باشي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سالم سالمي منم يه لولم پيچ خورده بود دكتر گفت هيچي نيست الكي شلوغش كرده

چیکار کنم .اینجوری باردار شدی؟

علایم تورم چی ؟ میترسم عفونت باعث بشه اتفاقات بدتر بیفته .اما خیلی ترسوندتم نشیتم گریه کردم

لاپارا براي چي؟؟؟؟ والا ايني كه تو نوشتي چيزي نداره مگه اينكه چيزي رو نگفته باشي

بخدا همینه منم دیشب که جوابو گرفتم انقدر خوشحال بودم چون سرچ کردم دیدم هیچی نیست اما وقتی بردم دقیقا همینارو گفت.گفت تو عکس جفت لوله ها پیچ خوردگی داره اما تو جوابی که رادیولوژی نوشته بود فقط سمت راست 

پیش شیوعی ام رفتم

چیکار کنم .اینجوری باردار شدی؟ علایم تورم چی ؟ میترسم عفونت باعث بشه اتفاقات بدتر بیفته .اما خیلی ت ...

تورم شايد عفونته شايد پوليپه اونو نميدونم دكترت بايد تشخيص بده تورم تو رحمته نه لولت من دوبار باردار شدم  مسائل ديگه داشتم كه بچم نموند ربطي به لوله هام نداشت حالا باز ببر دكتر ديگه ببينه 

بخدا همینه منم دیشب که جوابو گرفتم انقدر خوشحال بودم چون سرچ کردم دیدم هیچی نیست اما وقتی بردم دقیقا ...

منم پيش شيوعي رفتم دكترم هم پاكروش بود منم ترسيدم زده پيچ خورده كفت هيچ موردي نداره حالا اون تورم چيه نميدونم احتمال عفونت باشه

پیش کی ببرم دکتر خوب که بشه به حرفش اعتماد کرد .

راستي يادته پرسيدي درد داره يا نه؟ حالا چه جوري بود راحت بود؟ دكترتو نميشناسم ببر دكتر خوب ميتوني كلينيك ابن سينا وقت بگيري اونجا همه تخصصشون بالاست و ناباروري برو ايشالا هيچي نيست تهراني؟

عکس رنگی درد نداشت برام .این دکترا بیشتر ادمو میترسونن.

برو ابن سينا دكتر طرازي و عارفي اونجا خوبن بقيرو نميشناسم