2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از صبحی ی قرص ب۶ خوردم و دمیترون

ویار یکی از نشونه های افزایش مناسب هورمونهاست  تو طب سنتی میگن ویار و استفراغ به دلیل پاکسازی کبد برای رشد خوبِ جنین هست و این یکی از الطافِ الهی به زنان و جنینِ تو شکمشونه به خواست خدا زن باردار از مواد ناسالم متنفر میشه تا ازشون دور بشه

بهتره با دارو ویار رو درمان نکنید فقط با خوراکیایی مثل رب انار و آب انار و سیب و به به کم شدن حالت تهوع کمک کنید 

اینا نظراتِ دکترهای طب سنتی هست 

البته خونه هم نیستم ولی واقعا کثیف نیست فقط گردو خاک😢😢

خوب همون رو موخه ديگه من خيلي وسواسم ب تميزي خونه بعد با جاريا و مادرشوهرمم تو يه ساختمونيم خونه اونام ك هميشه درحال برق زدنه يكي از جاريامم بارداره ١٨هفتشه خونش تميزه تميز 

سرهمين خجالت ميكشم ك باهم حامله ايم ولي اون ب همه كاراشم ميرسه من نميتونم حتي يه ليوان بشورم

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
اگه ویارنباشه حتما حتماپسره؟؟😢😢😢من دخترمیخام

جنسیت بچه هیچ ربطی به ویار نداره من یه دختر دارم تو بارداریش حالت تهوع داشتم هیچی میلم نمیکشید ولی استفراغ نه اما سر پسرم حالت تهوع داشتم و ببخشید شدید بالا میاوردم و همش در حال خوردن بودم و احساس گرسنگی داشتم