yangum مدیر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 330 عنوان ویار داره میکشه منو-بیاین کمکم کنین😭 | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 62 پست هفته ۶هستم و ویار شدید😢😢 1397/09/29 | 14:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهترینam عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 7572 اره مگه اينكه از ضعيف بودنت باشه سوال منو جواب دادی؟ ک گفتم ویار ندارم پسره.اره لاغرم هستم 😁
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9939 خوب همون رو موخه ديگه من خيلي وسواسم ب تميزي خونه بعد با جاريا و مادرشوهرمم تو يه ساختمونيم خونه اون ... عزیزم اوج خستگی و کوفتگی وویار تا۱۲هفتس نگران نباش اون دوران سختو گدرونده منم الان واقعا همش خوابم دست خودمم نیست خب اگر شوهرت کمک میکنه بگو تمیز کنه من شوهرم اهلش نیست خودشم میگه دست نزن خب دیگ چیکار کنم مجبورم چشامو ببندم میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
mahyasadat_goleman عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 3549 واااااي منم هفته ششم دارم ميميرم از خونم بدم مياد همش احساس ميكنم بو ميده حالم بد ميشه منم تو بارداریام میگفتم یخچالمون بو میده😲😲😲😲
بهترینam عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 7572 جنسیت بچه هیچ ربطی به ویار نداره من یه دختر دارم تو بارداریش حالت تهوع داشتم هیچی میلم نمیکشید ولی ا ... خواهرمم نداشته.خداکنه منم نداشته باشم ودخترباشه😟 😁
مهرسا1366 عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 410 وااای خداروشکر ک من راحت شدم ازویار..خیلی روزای بدی بود خیلبیییی ی صلوات برای حاجتم میفرستی.....
mahyasadat_goleman عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 3549 خواهرمم نداشته.خداکنه منم نداشته باشم ودخترباشه😟 مادر من 6 تا دختر داره یه پسر اصلا ویار نداشته من داشتم نه زیاد و دوتا از خواهرام افتضاح هر دو جنس هم داریم به نظرم به بدن مادر تو زمان بارداری ربط داره میگم طب سنتی میگه ویار برای سم زدایی بدن و پاکسازیِ کبد هست
پري٢١دريايي عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 عزیزم اوج خستگی و کوفتگی وویار تا۱۲هفتس نگران نباش اون دوران سختو گدرونده منم الان واقعا همش خوابم د ... يكبار گفت تميز كردم خونه نبودم اومدم باخوشحالي ديدم خيلي شلخته كار كرده بدتر حرصي شدم سر بنده خدام انقد غرغر كردم..ديگه نميزارم كاري كنه بخدا الان ك دارم حرف اين چيزا رو ميزنم بغض كردم دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
پري٢١دريايي عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 منم تو بارداریام میگفتم یخچالمون بو میده😲😲😲😲 من همه جاي خونم دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9939 يكبار گفت تميز كردم خونه نبودم اومدم باخوشحالي ديدم خيلي شلخته كار كرده بدتر حرصي شدم سر بنده خدام ا ... الهی عزیزم عیب نداره الان یکم روحیت حساس هم شده بهش فکر نکن یا فوق فوقش کارگر بگیر یااینکه اصلا خونه نمون کاری ک من میکنم😓😓 میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
بهترینam عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 7572 مادر من 6 تا دختر داره یه پسر اصلا ویار نداشته من داشتم نه زیاد و دوتا از خواهرام افتضاح هر دو جنس ه ... نه اگه نداشته باشم خداروشکرمیکنم خودم لاغرم اگه تهوع هم داشته باشم جون و وزنی برام نمیمونه😅از راه دیگه کبدموتمیزمیکنم 😁
پري٢١دريايي عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 الهی عزیزم عیب نداره الان یکم روحیت حساس هم شده بهش فکر نکن یا فوق فوقش کارگر بگیر یااینکه اصلا خونه ... ميگم ك ميترسم حرف دربيارن برام ك اره خودشو لوس ميكنه و فلان مادرشوهرم غذانخوردنمو مسخره ميكنه چ برسه ب كاردنكردنم دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
mahyasadat_goleman عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 3549 نه اگه نداشته باشم خداروشکرمیکنم خودم لاغرم اگه تهوع هم داشته باشم جون و وزنی برام نمیمونه😅از راه د ... منم لاغرم چیزی نمیشی نگران نباش
mahyasadat_goleman عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 3549 ميگم ك ميترسم حرف دربيارن برام ك اره خودشو لوس ميكنه و فلان مادرشوهرم غذانخوردنمو مسخره ميكنه ... شوهرتون تمیز کنه خوبمثل خانوما نمیتونن اما از هیچی بهتره
پري٢١دريايي عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 شوهرتون تمیز کنه خوب مثل خانوما نمیتونن اما از هیچی بهتره اره بازم از هيچي بهتره ولي نميتونم قبول كنم كارشو ب هيچ وجه دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼