2777
2789
عنوان

خواستگارم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 96 پست

تااینکه این گفت تاکی وضعمون اینطور بمونه خب بهم برسیم دیگه

منم گفتم قبلا یه صیغه نمادین واسه اشنایی بین منو پسر خالم خوندن که من بهم زدم 

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستت ك نبوده نامزد بوده، اونم فاميل بايد بهش بگي

گفتم میگم 

ولی نه اون اول یه مدت بگذره بعد 

تااینکه این گفت تاکی وضعمون اینطور بمونه خب بهم برسیم دیگه منم گفتم قبلا یه صیغه نمادین واسه اشنایی ...

اینم گفت من خیلی بهت اعتماد دارم و خیلی دوست دارم 

ولی نمیتونم اینو قبول کنم قبلا اسم یکی رو تو بوده گفتم عقد نکردیم 

گفت دوسدارم گذشتتو قبول  کنم ولی دلم نمیتونه قبول کنه من دست خودم نیست 

و این حرفا

تااینکه این گفت تاکی وضعمون اینطور بمونه خب بهم برسیم دیگه منم گفتم قبلا یه صیغه نمادین واسه اشنایی ...

نمادین؟؟    

ببخشید خندم گرفت ،منم شرایط شمارو دارم 

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
اینم گفت من خیلی بهت اعتماد دارم و خیلی دوست دارم  ولی نمیتونم اینو قبول کنم قبلا اسم یکی رو ت ...

ای بابا😔😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

فکر کنم از این بددلا باشه که بعد هی بگه چرا اونجارو نگاه کردی چرا این نگاهت کرد

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
رفت  خیلی ناراحتم

ای وای..متاسفم..خب تو فکر کردی میتونی وابسته ش کنی یعد دلشو بدست بیاری و راضیش کنی..ولی خب اون تنها خواسته ی بزرگش این بوده تو با هیچکس نبوده باشی..پس حق داده بره💔💔💔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نمادین؟؟       ببخشید خندم گرفت ،منم شرایط شمارو دارم

من حالم بده 

این گذشته من دست از سر من برنمیداره یکی ازدواج میکنه بایه بچه بهترین ازدواجو میکنه 

من با یه صیغه 3 روزه که پسر خالمو ندیدم چون باهاش قهر بودم 

شده برام دردسر 

دلم میخواد گریه کنم