2789
عنوان

ایدز هپاتیت😥

1343 بازدید | 34 پست

سلام

بچه ها من صورتم ب شرت لاغرم شده

از دیروز تا حالا بیست نفری بهم گفتن

رنگمم زرد

امروزم خودمو وزن کردم سه چهار کیلو کم کرده بودم

درصورتی ک تغذیم مثل همیشه هست

من وقتی بچه تر بودم

یبار یجا خوردم زمین

و ی تیغ ژیلت پامو زخمی کرد

بعد همیشه تو ذهنم این بود ک نکنه من ایدز یا هپاتیت گرفته باشم

ماجرا مال حدود ده سال پیشه

بعد پس فردا میخوام برم آزمایش ایدز و هپاتیت و کزاز و اینجور چیزا بدم

میترسم😥

این نشانه ها میشه واسه این بیماری ها باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااااااااااای نمیدونستم بعد ده سال ایدز خودشو نشون میده !!!!!!

اخه چطوری به این چیزا فکر میکنی

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ژيلت كه پاتو زخمي كرد مال كي بود؟ 

اگه تو خونه خودتون بوده كه اصلا نگراني نداره و لازم نيست آزمايش بدي البته در صورتيكه اعضاي خانواده سالم باشن

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

عزیزم شاید پرکاری تیرویید داری 

یا شاید انگل باشه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

وااااااااااای نمیدونستم بعد ده سال ایدز خودشو نشون میده !!!!!! اخه چطوری به این چیزا فکر میکنی

چرا تا ده سال هم ميتونه مخفي بمونه ويروسش

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

ایدز که نداری احتمالش کمه چون خون باید تازه باشه 

هپاتیتم بعد از ده سال خودشو نشون نمیده بعد از چند ماه نشون میده 

اما حتما سونو کبد برو چون میگی رنگت زرده شاید کبد چرب گرفتی هزینشم زیاد نیست 

ازمایش خونم بده واسه عفونت و کمبود اهن 

و اینکه تیروییدتم چک کن چون میگی وزن کم کردی شاید پر کار شده 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .