2777
2789
عنوان

ایدز هپاتیت😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 34 پست

وبروس ایدز تو هوای باز و خارج از بدن فقط دوساعت دوام میاره اگه اون تیغ تازه نبوده حتی اگه الوده بوده جای نگرانی نداره کلا احتمالش پایینه من شنیدم از یه خانومی که دوست پسرکوچولوش تو بازی و عالم بچگی یه سرنگ گوسه ی خیابون پیدا گرده پرتاب کرده رفته تو پای پسر ایشون و ازمایشو پیگیری کرده چیزی نبوده 

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
وااااااااااای نمیدونستم بعد ده سال ایدز خودشو نشون میده !!!!!! اخه چطوری به این چیزا فکر میکنی

عزیزم

ایدز وقتی ک تعداد گلبول سفید خونتون از ی حدی پایینتر بیاد اونوقته ک خودشو نشون میده

یعنی ممکنه شما ویروسش توی بدنت باشه

ولی علایمش واست آشکار نشده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژيلت كه پاتو زخمي كرد مال كي بود؟  اگه تو خونه خودتون بوده كه اصلا نگراني نداره و لازم نيست آز ...

مشکل دقیقا همینه ک خونه خودمون نبود

تو ی استخر بودیم

بعد من موقع دوش سر خوردم

و پاهام زخمی شد

بعد ی ژیلت رو زمین بود ک من خورده بودم روی همون

مکانش عمومی بود

مادرمم کلی دعوا کرد ک اصلا ژیلت چرا باید اونجا باشه و میخواست شکایت کنه و از این حرفا

ولی ب فراموشی سپرده شد

ولی مث خوره تو ذهن خودم بود همیشه

شنبه آزمایش دارم

دعا کنید توروخدا

قلبم داره از ترس از جا کنده میشه😢

مشکل دقیقا همینه ک خونه خودمون نبود تو ی استخر بودیم بعد من موقع دوش سر خوردم و پاهام زخمی شد بع ...

مگه چند درصد احتمال داره اون ژیلت  الوده بوده باشه به نظر من ممکنه بیماری کبدی یا چیز دیگه ای داشته باشی ولی ایدزو هپاتیپ بعیده عزیزم برات دعا میکنم 

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
ایدز که نداری احتمالش کمه چون خون باید تازه باشه  هپاتیتم بعد از ده سال خودشو نشون نمیده بعد ا ...

جواب کامل و مفید

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

حتی اگه اون ژیلتم آلوده بوده باشه به ویروس ایدز بعد چند دقیقه از بین میرفته یعنی فقط درصورتی بهت‌ منتقل میشده که مثلا ادمی ک ناقل ایدزه همون لحظه با ژیلت موهای دستشو زده بعد رفته تو پای تو😂😐

نگران نباش اصلا مگه الکیه اخه....

عزیزم نترس چیزی نیست این علایم میتونه برا خیلی از مریضی ها باشه نگران نباش.تو بدن های ضعیف زود خودشو نشون میده این بیماری که گفتی. خودتو تقویت کن شاید کم خونی باشه کمبود آهن باشه.استرس هم رنگ رو رو میبره هم وزن کم میکنی پس ریلکس باش ایشالا که هیچی نیست.بعد آز بیا خبرمون کن تو همین تاپیک.