2777
2789
عنوان

هک کردن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 50 پست
هر دوتاش مدل گوشی j7 دوبار تل نصب کردین؟

من دوتا خط دارم یکی تل ابی نصب کردم اون یکی خطم آوا گ ر ا م .اره خط ایرانسلم ک همون تل  آبی هست ی بار قبلا کلا حذفش کردم ب کل بعد دوباره نصب کردم.

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه اطمینان بزن رو اون نوشته قرمز تا پایینی پاک شه

باشه مرسی.ی سوال دیگ بپرسم ببخشید ک خستتون کردم.با ف.   ی.    ل.    ت.  ر.  ... فقط تل آبی باز میشه آواگرامم فعال نمیشه چکار باید کنم؟؟؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
باشه مرسی.ی سوال دیگ بپرسم ببخشید ک خستتون کردم.با ف.   ی.    ل.    ت. &nbs ...

خواهش میکنم

اولین باره تل آبی و آوا گرام رو میشنوم

تل آبی منظورت همون تلگررام اصلیه؟

بجای آوا گرام، تلگررام طلایی نصب کن

[QUOTE=77458940]خواهش میکنم اولین باره تل آبی و آوا گرام رو میشنوم تل آبی منظورت همون تلگررام اصلیه؟ بجای آوا

اره همون اصلی اونک باز میشه.آوا...باز نمیشه.باشه مرسی.بابت تایمی ک گذاشتین و سوالتمو پاسخ دادین ممنون.واقعا روشن شدم.

[QUOTE=77482339]سلام کدوم سوال[/

بجز ت ل گرام دیگه چ برنامه ای میشه هک کرد؟

اینستا هم میشه؟

خدایا خواهش میکنم ازت یه معجزه کن ،میشه لطفا واسه مشکلم صلوات بفرستید.اللهم صلی علی محمدوال محمد وعج الفرجهم
چطوری میشه توصیح بدید

هک کردن اینستا بلد نیستم

ساده ترین راه اینه رمز پیج طرفو بدونی و تو گوشی خودت یه اینستا نصب کنی بعد نام کاربری و رمزشو بزنی و وارد اینستاش بشی

سلام استارتر عزیز چکار کردی؟؟؟مچ گیری کردی یا ن؟؟

سلام عزیزم والا اون روشی ک گفتن بدردم نمیخوره چون اگه رمز گوشیشو داشتم و بازش میکردم ک دیگه نیازی به هک نداشتم😔 فعلا دارم سعی میکنم رمزشو یه جوری گیر بیارم