2777
2789
عنوان

هک کردن😐😐

807 بازدید | 50 پست

بچه ها روشی بلدین ک بشه موبوگرام کسیو هک کرد؟؟ک چکش کنی؟؟؟

اخه اینجا خانوما میان میگن تل گرام فلانیو چک کردیمو اینا خب چه جوری اینکارو میکنین به مام بگین😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هک که نه ولی میتونی تل طرفت رو گوشی خودتم نصب کنی

چطور میشه؟؟؟ینی تل هم رو گوشی اون هست هم میشه رو گوشی خودت نصبش کنی؟؟؟بعد طرف متوجه نمیشه؟؟؟بازم میتونه از تلگرامش استفاده کنه.عزیزم ممنون میشم جوابمو بدی

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
چ جوری؟؟ اونوقت شماره های مخاطبین منم میفته رو گوشی اون که

بله

ولی نسخه جدید تل وقتی میخوای نصب کنی یه گزینه داره که میگه مخاطبا همگام سازی بشه یا نه

میتونی تیکشو برداری

بله ولی نسخه جدید تل وقتی میخوای نصب کنی یه گزینه داره که میگه مخاطبا همگام سازی بشه یا نه میتونی ...

اها چ خوب 

فقط فک کنم باید اون کدی ک اس میادو از گوشی اون طرف بگیرم نه؟

چطور میشه؟؟؟ینی تل هم رو گوشی اون هست هم میشه رو گوشی خودت نصبش کنی؟؟؟بعد طرف متوجه نمیشه؟؟؟بازم میت ...

بله

رو گوشی خودت یه تل اصافه نصب کن شماره طرفو بزن یه کد براش میره کدو بزن تو تل خودت و کدو از تل طرف پاک کن،یه پیام واسه تل طرف میره که اونم حذف میکنی و تموم

اگه باهوش نباشه نمیفهمه

البته باید رو گوشیت مخاطب نباشه وگرنه همشون میره برا اون

میتونی مخاطباتو مخفی کنی

بله رو گوشی خودت یه تل اصافه نصب کن شماره طرفو بزن یه کد براش میره کدو بزن تو تل خودت و کدو از تل ط ...

مرسی عزیزم.شما خودتون تا حالا اینکار کردین و حواب داده؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
این کار واسم من خیلی پیش پا افتادس با روشای دیگه مچ گیری کردم که به عقل جنم نمیرسه

الان ب اسم کاربریتون توجه کردم.شما پسر هستین درسته؟آره پسرا ک از همه چی سر درمیارن.ببخش میشه واتساپ چی؟؟؟؟اونم امکان هک کردن داره یا راه دیگ؟؟؟میشه بگین چطور مچ گرفتین؟؟؟؟