2777
2789
عنوان

هک کردن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 50 پست
الان ب اسم کاربریتون توجه کردم.شما پسر هستین درسته؟آره پسرا ک از همه چی سر درمیارن.ببخش میشه واتساپ ...

اره

شرمنده تا حالا واتس اپ نداشتم

نه همه پسرا که سر در نمیارن

تو فامیل هرکس گوشیش مشکل داره میاره پیش من

فک نکنم طریقه مچ گیریم بدرد شما بخوره اینجا هم نمیشه گف ممکنه شناخته شم

اره شرمنده تا حالا واتس اپ نداشتم نه همه پسرا که سر در نمیارن تو فامیل هرکس گوشیش مشکل داره میاره ...

اره میدونم حق با شماست نمیشه گفت.چرا ب دردم نمیخوره؟؟؟؟ولی اینک آدم هرچی کمتر سردربیاره فک کنم آرامش روحیش بیشتره.

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم حق با شماست نمیشه گفت.چرا ب دردم نمیخوره؟؟؟؟ولی اینک آدم هرچی کمتر سردربیاره فک کنم آرامش ...

دقیقااا

کاش اون مچ گیری رو نمیکردم

عشقمو از دست دادم

میخوای مچ کیو بگیری تا بگم بدردت میخوره یا نه

اره شرمنده تا حالا واتس اپ نداشتم نه همه پسرا که سر در نمیارن تو فامیل هرکس گوشیش مشکل داره میاره ...

من مدتی احساس میکنم ک تلگرامم روی گوشی ی نفر دیگ هم نصبه اینو از کجا باید مطمعن شم ک آیا نصبه یا ن؟؟؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
دقیقااا کاش اون مچ گیری رو نمیکردم عشقمو از دست دادم میخوای مچ کیو بگیری تا بگم بدردت میخوره یا ن ...

ن نمیخام مچ بگیرم چون اصلا دلم نمیخاد داغون بشم آدم وقتی چیزی رو بفهمه زرنگی نکرده فقط خودش رو نابود کرده و روح و روانش ریخته بهم.متولد۷۷هسی؟؟ینی عشقت بهت خیانت میکرد و تو مچش رو گرفتی؟؟

۷۷ نیستم تقریبا یه همچین چیزی

اگ عشقت بهت خیانت کرده و مچش رو گرفتی پس خوشحال باش دیگ ک حداقل یا ی خائن وارد زندگی مشترک نشدی.

برو تو تنظیمات)حریم خصوصی و امنیت)نشست های فعال اگه پایین متن قرمز، مدل گوشی دیگه ای بجز گوشی خو ...

ی دنیا ممنون.

خواهش میکنم

ببخشید من ی اسکرین شات فرستادم نگاه کنین.از تلگرامم.فک کنم هک نشده درسته؟؟شماهم ی نگاه بندازین.تو همین تاپیک