2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

ی پودر فیکس مارک فلورمارم گرفتم ولی خب اصن بدردم نخورد شایدم من طرز استفادشو بلد نبودم😕

ی ریملی ام ک همش استفاده میکنم و خیلی راضیم هم مژه هارو بلند میکنه و هم مشششکی😍اسمشو دقیق نمیدونم ولی مغازه دارا بهش میگن ریمل در طلایی

خط چشم پاریس خریدم عالی بود ولی چون تقلبیش زیاد شده دیگ مارک کیس بیوتی گرفتم ک واقعا خوب بود چن ماهه استفاده میکنم خشکم نشده

کرم رنگیه دور چشم سان سیفم گرفتم ولی خب چندان تعریفی نبود

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروزم ۶ تا از این پدا نازکا ک بیشتر مخصوص پنککه  گرفتم فقد ۲۵۰۰ خیلی عالیه

موسِ فرساسم گرفتم ولی وقتی میزدم پوست پوست میشد صورتم برای یبار استفاده بدنیس

مداد چشم سفیدم مارک vov گرفتم خوب بود

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
کسایی که بدنشون بوی عرق میده هفته ای یه بارازحموم که اومدین بیرون یکم خاک مرداب زیربغل بمالین دیگه ا ...

منم استفاده میکردم قبلا. ولی یه پزشک بهم گفت فلزات سمی داره که جذب پوست میشه و رو سیستم عصبی تاثیر خیلی بد داره. سرچ کن در موردش 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

شوینده خوب واسه برق افتادن کاشی سرامیک معرفی کنید

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

كرم پودر جان وين قبل گرونيا خريدم ٤٨ تومن كه خيلى خوب بود. 

لباسشويي و جارو برقي ما ال جيه و خيلي راضي هستيم. 

شامپو سينره و شامپو بدن اكتيو شكلاتي هم خيلي خوبن. 

مايع دستشويي سيو با بوى شكلات تو دستشويى گذاشتم كه هر كى استفاده كرده از بوى خوبش خيلى تعريف كرده. 

سبسمونى اگه ميخواين بگيرين، لباس سايز صفر نگيرين زود كوچيك ميشه. سرهمى نگيرين ولى زيردكمه خيلى خوبه. سايز بزرگ چند تا بگيرين. من كالسكه و كرير و تخت پارك نگرفتم. در عوض يه چيزى بهم داد مادر شوهرم كه بهش قديما ميگفتن نينى لاى لاى كه خيلى به دردم خورد

سرويس  حوله ب بتوف خيلي به درد خورد به خصوص حوله لباسيش كه قشنگ بدن بچه رو ميپوشونه

از کجا بگیریم؟

از شعبه های نیکو تن پوش که مخففش  رو زده ntp 

دور و بر ما که دو سه تا هست. شرق تهران هستیم.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

بچه ها جورا ب مردونه خوب ایرونی که درصد نخ پنبه اش بالا باشه می دونید؟ رفتم ال سی وایکیکی قیمت ۵ تا ...

همین شعبه های نیکوتن پوش جوراب مردانه و بچه گونه خوب و قشنگ زیاد داره.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

دقیقا تجربه مشابه شما رو دارم  صابون ان جی  و محلول اریترومایسین صابون ان جی معرکست معر ...

برای جای جوشم خوبه ؟

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧