2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست
آره خیلی راحته واقعا. دیوار خونه مامانم اینا کاغذ نداره سفیده.یه کوچولو دامستوس زدم رو پارچش کشیدم ر ...

برای کاغد دیواری اصلا استفاده نکن کنده میشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای بالم لب وازلین میرنم به لبم ۳.۴ مین بمونه عالی میشه.... وازلینو به صورتمم میزنم قبل خواب و عا ...

کرم cc سیگل هم استفاده کردین؟ ویتامین c برلی سفید شدن پوسته؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝

من سماور طلایی و پاسماوریشو گرفتم خیلی پشیمونم 

اب پرتقال گیری خیلی الکیه واقعا

گوشکوب برقی بدرد نمیخوره فقط همزنشو وقتی میخوام کیک درست کنم استفاده میکنم

قهوه جوش اشغاله قهوه هاشم اصلا خوب نمیشه 

در عوض پلوپزم مارک فیلره عالیهههه

زودپزم مارک هوم لند عالیه عالیی 

کرم cc سیگل هم استفاده کردین؟ ویتامین c برلی سفید شدن پوسته؟

کرم ویتامین c با cc فرق میکنه ها... cc یه دسته ای از کرم پودراست ویتامین c فقط ویتامینه واسه مرطوب کردن و نرم کردن و البته روشن کردن پوست ...من cc استفاده نکردم کرم پودرم کاتریسه

بچه ها من ضدافتاب کرم پودر الارو دارم راضیم ولی الان گرون شده دیگ نمیتونم بخرم اون قیمت ضدافتاب راسن ...

اگه ضد آفتابی میخوای ک کرم پودرم توش داشته باشه و عین پوشش کرم پودر باشه تو خارجی ها لانسون بهت پیشنهاد میدم تو ایرانی ها و قیمت مناسب مدیسان بود اگه اشتباه نکنم

لطفا لایک نکنین مرسی💝
کرم ویتامین c با cc فرق میکنه ها... cc یه دسته ای از کرم پودراست ویتامین c فقط ویتامینه واسه مرطوب ک ...

اره میدونم cc کرم بیشتر جنبه ارایشی داره ولی خیلی تعریف cc کرم سیگل شنیدم . ویتامین c برای نرم شدن لب هم خوبه؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝

من همین دیروز ی پنکک خریدم فوق العاده بود نسبت ب قیمتش😆 اسمش تاپ و قیمتش ۱۰

کرم پودر دوسه گرفتم پوشش دهیش خوبه ولی پنکک بزنی روش عالی میشه انگار ک گریم کردی قیمتشم ۲۰

پرایمر فارسالی گرفتم ک قطره چکونیه شبا ک میزنم پوستم صب میخابم پوستم نرم و قشنگه قیمتشم ۲۵

از دستمال مرطوب لوسین راضیم چون هم دستمالای خیلی بزرگی داره و هم بوی خیلی خوبی قیمتشم ۷ و ۵۰۰

ادکلن شالیز ک شوهرم گرف برام بوش عالی بود فقد من حس میکردم ک زود میپره و الان ادکلنه togetter خریده برام ک این محشره😍😍

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}