2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106241 بازدید | 1852 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جدیدا ماشین ظرفشویی خریدم مدتها بود میخواستم بخرم، میدونم الان گرون شده اما خیلی خیلی لازمم بود ...

من قبل عید آاگ خریدم دوسه ماه پیش لامپ داخلش هی چشمک زد و بعد خاموش شد تعمیرکارشون اومد گفت که این جز گارانتی نیست ماهم گفتیم نمیخوایم چند روز پیش درشو بازکردم همچین جرقه زد شوهرمم زنگ زد بهشونوگفت که تفمیرکارتون اونو تعویض نکرده یکی دیگه اوند گفت بردش سوخته حالا برده چندروز دیگه میاره یعنی بهترین مارک هم که میخری انگار تغلبیه 

ولی ساندویچ سازخوبه ازش استفاده کردم البته الان موادش گرون شده یه خورده کمتردرست میکنم

چه جوریه من اون اولا که بلک اند دکر زده بودگرفتم نمیدونم اصلا چی شد کجا گذاشتمش ولی میبینم خیلی ها ازش راضین 

اره سرخ کن اصلا خوب نیست

من دلونگی دارم عالیه البته من فقط برای سیب زمینی و گاهط هم سوسیس استفاده میکنم قبلا باید یه ساعت پای گاز می موندم کلی هم روغن میرختم الان دیگه روشن میکنم خودش تایمر داره 

من نتونستم پستا رو بخونم بچه ها ببخشید اگ تکراری میگم سر کارم زودی باید برم  سرخ کن نخرید روغن ...

عزیزم کدش چیه ؟ من رکسانا دارم برنج که عالیه و ماکارانی هم توش خیلی پختم ولی خورشت نه البته خیلی گزینه داره  پاستا کیک فود بی بیشاید یکی از اینها مال خورشت هم باشه 

خانمای خوشگل ومحترم که اینترنتی خرید میکنین میشه سایتای چه لوازم آرایش چه لباس چه لوازم خانگی که اجناسشون قابل اطمینانه وخودتون خرید کردین وراضی بودین رو به ماهم معرفی کنین 

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی
یعنی ریمل سفید گرفتی ؟ بعدش که خشک شد روش ریمل سیاه میزنی ؟

منظور م از سفید رنگ قابش بود😂

اخه اون یکی قابش مشکی بود واسه بلند کردن مژه...اما اونی ک من خریدم حجم میده

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂