2777
2789
عنوان

میخریم😍😍...نمیخریم😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 106251 بازدید | 1852 پست

جرم گیر من.. فوق العاده س.  

محصولات فولیکا

مایع ظرف شویی خاکستر

وسایل برقی پارس خزر رو تایید میکنم البته فقط چایی سازشو دارم...

محصولات فیروز...

ماسک صورت و خمیر دندون زغالی

رب یک و یک

کرم ها و محصولات دکتر ژیلا

خط چشم پاریس

زعفرون هم نوین زعفرون خیلی عالیه.. 

کیک پچ پچ عشقمه...😍😍

و از محصولات دکتر بیز هم خیلی راضی ام .. شامپو هاش عالیه حتما امتحان کنید صابون و قهوه و نسکافه و ارایشی و ... خیلی چیزای دیگه داره.. حتما امتحانش کنید.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه تاپیک داشتم راز و رمزهای نی نی سایتی. به نظر خودم خیلی مفید بود ولی استقبال نشد. بلد نیستم چه ...

من دو تا تاپیک دیگه هم زدم که رفت پربازدید و خودم به نظرم خیلی مفیدن

خواستی تو لیست تاپیکام پیداشون کن

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
از بند انداز مارک فیلیپس خیلی راضیم.اصلا نخ پاره نمیکنه.پرزی ترین موها رو هم میگیره چند تا مارک دیگ ...

واقعا ؟!!!من نميدونستم وسيله خوبيه فكر ميكردم خيلي وسيله بيخوديه !!!

نخ بايد نوع يا مارك خاصي براش بخري يا هرچيزي ميشه ؟!! و قيمتش چنده؟؟

این نیز بگذرد
بازم بگید❤

عزیزم بستگی ب خودت سبک زندگیت و احتیاجت داره...

هر چی ک فکر میکنی استفاده میشه بخر....

من ک گوشت کوب برقی عصای دستمه ولی دیدم خیلیا میگن ب درد نخوره... 

ولی پلو پز بخار پز نخریدم چون قابلامه رو ترجیح میدم و زود پزم بخار پز داره...

یا غذا ساز نخریدم ب جاش ی ابمیوه گیری خریدم ک خرد کن و هم زن و... اینجور چیزا رو داره...

چرخ گوشتمم تا حالا اصلا ب برق نزدم ببینم سالمه یا نه😂😂😂😂 هر دفعه میگم گوشت چرخ کرده نخرم ولی باز تنبلم...

از نخریدم چرخ خیاطی ام خیلی پشیمون شدم...

ولی دیگه حس خریدنشم نیست😂😂😂😂😂

از خرید اسپرسو و پلو پز 16 کاره و چند نوع اسیاب و اب مرکبات گیری و نصف وسایل دکور مثل کریستال در حد ...

چرا خوب غذا توش نمیپزه؟ مرغ و اینا

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
به اصرار من خونه اجاره کردیم سه ماه موندیم الان پنج ماهه الکی اجاره میدیم باز اومدم خونه بابام به خو ...

امضاتو دوس دارم بهم امید داد خدا خیرت بده

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

من از وسایل جهیزیم اینا بی استفاده موندن:سرخ کن،چرخ گوشت،سبزی خوردکن،گوشتکوب برقی

رب گوجه چین چین خریدم یه هفته پیش،عالییییه.مارکای رب گوجه مختلف خریدم اما چین چین رنگش و غلظتش و طعمش نسبت به بقیه خیلیییی بهتره

تنها چیزی که برای خونه خریدم ناراضی هستم ماکروویر LGهستش من فکر میکردم مثل فر در حالی که اصلا اینطور ...

منطورت همون سولاردم  LG هستش؟ تو حالت کانوکشن بزاری مثل فر برقی میشه اصلا حرف نداره

پر کاربردتربن وسیله آشپزخونه منه